WERA bit-check 7 TX 7-osainen bits-sarja on taskukokoinen kärkisarja jossa 6 kärkeä sekä bits -pidin. Tämä sarja on litteän muotoilunsa ansiosta mukava kuljettaa mukana.

Wera bit-check 7 TX 7-osainen bits-sarja

13,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05056294001 Kategoriat ,

Kuvaus

WERA bit-check 7 TX 7-osainen bits-sarja

WERA bit-check 7 TX 7-osainen bits-sarja on taskukokoinen kärkisarja jossa 6 kärkeä sekä bits -pidin. Tämä sarja on litteän muotoilunsa ansiosta mukava kuljettaa mukana.

7-osainen bits-sarja sisältää useimmin käytetyt, sitkeäksi karkaistut yleiskäytön TORX ruuvauskärjet kätevässä pakkauksessa. Bit-Checkin voi asettaa auki työpisteelle jolloin työkalu on nopeasti saatavilla. Suljettunakin kotelosta näkee heti missä on oikea ruuvauskärki sen hetkiseen tarpeeseen. Kärjenpidin on helppo ottaa esille kotelon sivusta, kärjenpitimessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylsy, lukkorengas ja vahva kestomagneetti.

Sisältö

• Bits -pidin 899/4/1 1 kpl ¼” x 50 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 10 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 15 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 20 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 25 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 30 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 1 kpl TX 40 x 25 mm

Valmistajan tuotesivu

Vastaava sarja iskeville ruuvivääntimille

Lisätiedot

Paino71 g (gramma)
Mitat69 × 65 × 12 mm (millimetri)
EAN

4013288158369

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.