Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja sisältää 11 suojaeristettyä ruuvitalttaa sekä Wera 2go 4 työkaluviinin jossa työkalut kulkevat kätevästi mukana.

Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja

89,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05004310001 Kategoriat , Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja

Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja sisältää 11 suojaeristettyä ruuvitalttaa sekä Wera 2go 4 työkaluviinin jossa työkalut kulkevat kätevästi mukana. Kraftform VDE sarjat testataan IEC 60900 standardin mukaan yksittäin 10000 voltissa, jolla voidaan taata turvallinen työskentely kun suurin sallittu jännite on 1000 volttia.

Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja on pakattu Wera 2go 4 työkaluviiniin jonka voit telakoida Wera 2go 2 työkalusalkkuun tai vaikka huoltoauton työkaluseinään mukana tulevan liimattavan vastakappaletarran avulla. PH- sekä PZ- vääntimet ja kaksi suurinta suoraa väännintä on kärjistään lasertip-kuvioitu, joka antaa ruuvatessa lisää pitoa ja estää työkalun pois luiskahtamisen ruuvin kannasta ja eristetyt VDE-terät takaavat turvallisen työskentelyn. Kraftform kahvan monikomponenttirakenne mahdollistaa kahvasta pitävän otteen, mutta kuitenkin toisaalta antaa eväät nopeaan työskentelyyn. Take it easy -värikoodausjärjestelmän avulla löydät nopeasti oikean työkalun jo kahvaa vilkaisemalla.

Oma tuntuma:

Wera Vde 2Go 100 ruuvitalttasarja on tuttua Weran laatua. Vääntimet ovat erittäin tukevan oloisia ja loppuun asti viimeisteltyjä. Lasertip-kuviointi löytyy sekä PZ-, PH- ja kahdessa suurimmassa suorassa meisselissä, tämä oikeasti vähentää kärjen luiskahtamista ruuvin kannasta. Plussaa ropisee myös oikein tukevasta Wera 2go 4 työkaluviinistä, jossa työkalut kulkevat kätevästi. Take it easy värikoodauksen oppii hetkessä, joten oikea työkalu löytyy heti ensimmäisellä yrityksellä. Kelpo sarja laatua arvostavalle sähkömieh… siis sähköhenkilölle.

Sisältö:

• VDE-eristetty ruuvitaltta 162 i PH VDE 1 kpl PH 1 x 80mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 162 i PH VDE 1 kpl PH 2 x 100mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 165 i PZ VDE 1 kpl PZ 1 x 80mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 165 i PZ VDE 1 kpl PZ 2 x 100mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 167 i TORX VDE 1 kpl TX 10 x 80mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 167 i TORX VDE 1 kpl TX 15 x 80mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 167 i TORX VDE 1 kpl TX 20 x 80mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 160 i VDE 1 kpl 0,4 x 2,5 x 80mm (*)
• VDE-eristetty ruuvitaltta 160 i VDE 1 kpl 0,8 x 4 x 150mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 160 i VDE 1 kpl 1 x 5,5 x 200mm
• VDE-eristetty ruuvitaltta 160 iS 1 kpl 0,6 x 3,5 x 100mm (*)
• Wera 2go 4 työkaluviini
• Tarra

Huom! Ruuvitalttojen pituudet ilman kahvaosaa.
(*) Ei lasertip-kärkeä

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino1115 g (gramma)
Mitat185 × 115 × 240 mm (millimetri)
EAN

4013288179777

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.