Wera Bit-Check 10 TX Impaktor 1 Bits-sarja on taskukoon vahva kärkisarja joka sisältää 9 ruuvauskärkeä sekä Impaktor 897/4 kärjenpitimen. Tällä sarjalla teet työt myös iskevällä ruuvinvääntimellä ja kärjet kyllä kestävät.

Wera Bit-Check 10 TX Impaktor 1 Bits-sarja

62,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05057688001 Kategoria: Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera Bit-Check 10 TX Impaktor 1 Bits-sarja

Wera Bit-Check 10 TX Impaktor 1 Bits-sarja on taskukoon vahva kärkisarja joka sisältää 9 ruuvauskärkeä sekä Impaktor 897/4 kärjenpitimen. Tällä sarjalla teet työt myös iskevällä ruuvinvääntimellä ja kärjet kyllä kestävät.

Bit-Check Impaktor-sarjan ruuvauskärjet ovat apunasi silloin kun vaaditaan työkalulta pitkää käyttöikää ja äärimmäistä kestävyyttä. Wera Impaktor Bits-kärjet on kehitetty ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Jokaisessa ruuvauskärjessä on erillinen Torsion-alue joka suojaa itse kärkiosaa. Wera Impaktor Bits-kärjet on pinnoitettu pienen pienillä timanttihiukkasilla. Timanttihiukkaset estävät ruuvauskärjen poisluiskahtamista, parantavat pitoa ja vähentävät koneellisissa ruuvauksissa syntyviä erityisen korkeita cam-out voimia.

Bits-pidin 897/4 Impaktor 1/4x75mm on iskevälle ruuvinvääntimelle erittäin hyvin soveltuva kärjenpidin Bi-torsion jousituksella. Impaktor-pitimessä on kehämagneetti joka pitää myös raskaat ja pitkät ruuvit vakaasti paikoillaan. Impaktor-pidin sisältää erityiset Torsion-jouset jotka vaimentavat äärimmäiset iskuenergiahuiput tehokkaasti ja tinkimättä. Impaktor pidin käytettynä yhdessä Impaktor-ruuvauskärkien kanssa muodostavat TriTorsion-järjestelmän joka takaa merkittävästi pidemmän ruuvauskärjen käyttöiän myös äärimmäisen vaativissa työolosuhteissa. Kun ruuvia paikallaan pitävää kehämagneettia ei haluta käyttää, se voidaan vetää taakse ruuvausalueelta ja näin ottaa pois käytöstä.

Oma tuntuma:

Wera Bit-Check 10 TX Impaktor 1 Bits-sarja on valikoima kestäviä kärkiä jotka on pakattu kätevään BIT-Check koteloon. Bit-Check on mukavan kokoinen ja hyvin taskuun mahtuva kuljetuspakkaus josta on helppo ottaa oikea kärki silloin kun sitä tarvitaan. Ruuvauskärjissä on Weran take it easy värikoodaus joka helpottaa työkalun valintaa entisestään.

Sisältö:

• Bits -pidin 897/4 IMP 1 kpl ¼” x 75 mm
• Ruuvauskärki 867/1 IMP DC 3 kpl TX 20 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 IMP DC 3 kpl TX 25 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 IMP DC 2 kpl TX 30 x 25 mm
• Ruuvauskärki 867/1 IMP DC 1 kpl TX 40×25 mm

Valmistajan tuotesivu

Vastaava sarja 50mm Impactor-kärjillä

Lisätiedot

Paino 125 g (gramma)
Mitat 100 × 63 × 12 mm (millimetri)
EAN

4013288157744

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.