Wera KK VDE 17 + Knipex Ruuvitalttasarja = laadukas sarja sähkötyökaluja yhdessä paketissa. Sarja sisältää sähköasennuspihdit sekä kaksi ruuvitalttakahvaa ja niihin 14 VDE-vaihtoterää.

Wera KK VDE 17 + Knipex Ruuvitalttasarja

169,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05136027001 Kategoriat , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera KK VDE 17 + Knipex Ruuvitalttasarja

Wera KK VDE 17 + Knipex Ruuvitalttasarja = laadukas sarja sähkötyökaluja yhdessä paketissa. Sarja sisältää sähköasennuspihdit sekä kaksi ruuvitalttakahvaa ja niihin 14 VDE-vaihtoterää.

Wuppertal sijaitsee Saksassa. Wuppertalissa taas sijaitsevat Knipexin sekä Weran pääkonttorit joissa todennäköisesti on syntynyt upea päätös yhdistää kaksi laadukasta ja tunnettua työkalumerkkiä: Wera, joka valmistaa tunnetusti laadukkaat käsityökalut sekä erityisesti pihdeistään tunnettu Knipex.

Wera KK VDE 17 + Knipex Ruuvitalttasarja sisältää Knipex monikäyttöpihdit jossa on monta eri toimintoa yhdessä pihdissä aina kaapelileikkuria myöten. Näillä pihdeillä Leikkaat, kuorit, laajennat reiät ja puristat pääteholkit jne. Ruuvitalttakahvoja sarjan mukana tulee kaksi. Koska kahvoja on kaksi, sinun ei tarvitse vaihtaa kärkiä jatkuvasti vaan voit vaihtaa nopeasti työkalusta toiseen. 14 VDE-vaihtoterää pitävät huolta siitä että mukana on oikea kärki oikeaan paikkaan. Nämäkin VDE-työkalut on testattu IEC 60900 standardin mukaan yksittäin 10000 voltissa, jolla voidaan taata turvallinen työskentely kun suurin sallittu jännite on 1000 volttia.

Sarja on toki Wera 2Go yhteensopiva, jolloin voit telakoida sen Wera 2Go 2 työkalusalkkuun ja ottaa mukaan työmaalle juuri ne työkalut jotka tarvitset.

Oma tuntuma:

Ensinnäkin sarja tuntuu todella kevyeltä. Kotelon päältä on heti nähtävissä että on kyse VDE-sarjasta. Kotelo on siisti, tukeva ja pysyy hyvin pystyssä. Weran setti varusteltuna Knipexillä on tervetullut tuote. Pihdit ovat laadukkaat, ja siksi myös me Rentalgradella olemme kelpuuttaneet ne valikoimaamme. Kaikki sarjan osat ovat siistissä järjestyksessä omilla paikoillaan ja sarjan olemus on selkeä.

Sisältö:

• Knipex monikäyttöpihti 96 200 1 kpl
• Kraftform ruuvitalttakahva 817 VDE 2 kpl 9 x 102mm
• Vaihtoterä VDE KK 62 iS 1 kpl PH 1 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 62 iS 1 kpl PH 2 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ 1 kpl PZ 1 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ 1 kpl PZ 2 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ/S 1 kpl PZ/S 1 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ/S 1 kpl PZ/S 2 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 i TORX 1 kpl TX 10 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 15 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 20 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 25 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 i TORX 1 kpl 0,4 x 2,5 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS TORX 1 kpl 0,6 x 3,5 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS TORX 1 kpl 0,8 x 4 x 154mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS TORX 1 kpl 1 x 5,5 x 154mm
• Tarra K70 1 kpl 70 x 50mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino1148 g (gramma)
Mitat264 × 169 × 75 mm (millimetri)
EAN

4013288185228

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.