Wera Bit-Check 6 TX Impaktor 1 Bits-sarja on pienikokoinen kärkisarja iskuruuvinvääntimeenkin soveltuvia ruuvauskärkiä.

Wera Bit-Check 6 TX Impaktor 1 Bits-sarja

42,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05057693001 Kategoria: Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera Bit-Check 6 TX Impaktor 1 Bits-sarja

Wera Bit-Check 6 TX Impaktor 1 Bits-sarja on pienikokoinen kärkisarja iskuruuvinvääntimeenkin soveltuvia ruuvauskärkiä. Sarja sisältää 50mm pitkät ruuvauskärjet TX20, TX25, TX30 ja TX40 joista TX20 sekä TX25 kokoja kaksin kappalein.

Impaktor-sarjan  ruuvauskärjet ovat apunasi silloin kun vaaditaan työkalulta pitkää käyttöikää ja äärimmäistä kestävyyttä. Wera Impaktor Bits-kärjet on kehitetty ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Jokaisessa ruuvauskärjessä on erillinen Torsion-alue joka suojaa itse kärkiosaa. Wera Impaktor Bits-kärjet on pinnoitettu pienen pienillä timanttihiukkasilla. Timanttihiukkaset estävät ruuvauskärjen poisluiskahtamista, parantavat pitoa ja vähentävät koneellisissa ruuvauksissa syntyviä erityisen korkeita cam-out voimia.

Bit-Check kuljetuspakkaus kulkee vaivatta mukanasi, vaikka kauluspaidan rintataskussa tai käsilaukussa. Bit-Checkin voi myös asettaa avattuna työpöydälle jolloin työkalun valinta on helppoa. Työkalun valinnan helppoutta entisestään lisää Weran oma take it easy värikoodaus, oikea kärki löytyy vain pienellä vilkauksella.

Oma tuntuma:

Wera Bit-Check 6 TX Impaktor 1 Bits-sarja on todella pieneen tilaan pakattu valikoima kestäviä kärkiä. Bit-Check on jämäkkä, helppo avata ja mahtuu mukavasti taskuun. Työmaalla tässä kulkee juuri ne kärjet joita tarvitaan, eikä Bit-Check paina taskussa. Kärjet on merkattu oikein hyvin, Torsion-alue on pinnoitettu take it easy värikoodauksen mukaisesti ja niitä käytetyimpiä kärkiä on mukavasti kahdet kappaleet. Pieni, kätevä ja vaivaton ovat ehkä oikeat sanat kuvaamaan myös tätä sarjaa.

Sisältö

• Ruuvauskärki 867/4 IMP DC 2 kpl TX 20 x 50 mm
• Ruuvauskärki 867/4 IMP DC 2 kpl TX 25 x 50 mm
• Ruuvauskärki 867/4 IMP DC 1 kpl TX 30 x 50 mm
• Ruuvauskärki 867/4 IMP DC 1 kpl TX 40 x 50 mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 70 g (gramma)
Mitat 70 × 65 × 12 mm (millimetri)
EAN

4013288214713

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.