Wera Impaktor Bits-kärjet

Wera Impaktor Bits-kärjet soveltuvat myös iskeviin ruuvinvääntimiin. Nämä Impaktor ruuvauskärjet tulevat avuksesi silloin kun vaaditaan työkalulta pitkää käyttöikää ja äärimmäistä kestävyyttä.

Wera Impaktor Bits-kärjet

7,9010,90 sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoria: Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Wera Impaktor Bits-kärjet

Wera Impaktor Bits-kärjet soveltuvat myös iskeviin ruuvinvääntimiin. Nämä Impaktor ruuvauskärjet tulevat avuksesi silloin kun vaaditaan työkalulta pitkää käyttöikää ja äärimmäistä kestävyyttä.

Wera Impaktor Bits-kärjet on kehitetty ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Jokaisessa ruuvauskärjessä on erillinen Torsion-alue joka suojaa itse kärkiosaa. Impaktor-bits kärki yhdessä valikoimastamme löytyvän Wera Impaktor 897/4 kärjen pitimen kanssa mahdollistavat kärjelle pitkän käyttöiän ja vähentävät kärjen ennenaikaisen rikkoutumisen vaaraa.

Wera Impaktor Bits-kärjet on pinnoitettu pienen pienillä timanttihiukkasilla. Timanttihiukkaset estävät ruuvauskärjen poisluiskahtamista, parantavat pitoa ja vähentävät koneellisissa ruuvauksissa syntyviä erityisen korkeita cam-out voimia. Tavallista ruuvinväänninkahvaa ja impaktor-kärkeä käytettäessä timanttihiukkaset purevat tiukasti ruuvinkantaan, vähentävät ruuvauspaineen tarvetta ja näin ollen rasittaa vähemmän kun ruuvataan manuaalisesti.

Impaktor ruuvauskärjet on merkitty Weran take it easy värikoodauksella joten oikean kärjen valinta on entistä helpompaa.

Nämä ruuvauskärjet löydät valikoimastamme 25mm sekä 50mm pituisina.

Wera Impaktor 867/1 ja 867/4

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Kärkiprofiili

Tx20, Tx25, Tx30, Tx40

Pituus

25mm, 50mm, 89mm

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.