Wera Bits-sarja BC 30 TX Universal 1 on unelmien täyttymys TORX-kärkiä kuluttavalle duunarille. Sarja sisältää reilun annoksen pelkkiä TORX-kärkiä sekä kärjenpitimen, ei mitään ylimääräistä.

 

Wera Bits-sarja BC 30 TX Universal 1

25,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05057908001 Kategoriat ,

Kuvaus

Wera Bits-sarja BC 30 TX Universal 1

Wera Bits-sarja BC 30 TX Universal 1 on unelmien täyttymys TORX-kärkiä kuluttavalle duunarille. Sarja sisältää reilun annoksen pelkkiä TORX-kärkiä sekä kärjenpitimen, ei mitään ylimääräistä.

Wera Bits-sarja on pakattu kompaktiin BIT-Check koteloon jonka voit sujauttaa taskuun tai asettaa auki taitettuna seisomaan esimerkiksi työpöydälle. Sarjassa on 29 sitkeäksi karkaistua bits-kärkeä yleiskäyttöön, sekä kärkipidin jonka hylsy on ruostumatonta terästä vahvalla kestomagneetilla ja lukkorenkaalla varustettuna.

Oma tuntuma:

Wera Bits-sarja on hyvä lisä työkalupakkiin tai porakonesalkkuun. Bit-Check kotelo on kestävä, tukeva ja ennen kaikkea kätevän kokoinen. Ruuvauskärjet eivät ole tutulla tavalla pystyssä kotelon pohjalla vaan tilaa säästäen vaakatasossa. Tämän kärkien asettelun ansiosta Bit-Check kotelo ei ole yhtä korkea kuin muut kotelot, eikä näin ollen paina taskussakaan niin pahasti. Turhat kärjet on setistä karsittu pois, vain TORX-kärkiä ja niiden määrä on mietitty järkevästi: yleisimpiä kokoja enemmän. Koteloa pystyy käyttämään yhdelläkin kädellä, ja kärjet pysyvät jämäkästi paikoillaan eivätkä muut putoile lattialle kun tavoittelee juuri tietyn kokoista kärkeä.
Hyvä hinta verrattuna laatuun!

Sisältö

• Kärkipidike 889/4/1 K 1 kpl 1/4″ x 50
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 3 kpl TX 10 x 25
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 5 kpl TX 15 x 25
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 8 kpl TX 20 x 25
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 7 kpl TX 25 x 25
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 4 kpl TX 30 x 25
• Ruuvauskärki 867/1 TORX 2 kpl TX 40 x 25

Valmistajan tuotesivu

Katso kaikki bitsisarjat

Lisätiedot

Paino 228 g (gramma)
Mitat 135 × 65 × 20 mm (millimetri)
EAN

4013288041500

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.