Wera Zyklop Pocket Set 2 on kompakti ja monipuolinen mini-setti, joka hoitaa kaikki yleisimmät vääntötarpeet Weran ylittämättömällä käyttöelämyksellä. Käytännöllinen kangaspidike mahdollistaa myös setin tuunamise oman maun mukaiseksi.

Wera 8009 Zyklop Pocket Set 2

127,67 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05004281001 Kategoriat , , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera 8009 Zyklop Pocket Set 2: Tärkeimmä, aina mukana!

Käytännöllinen ja kestävä

Wera 8009 Zyklop Pocket Set 2 on kätevä työkalusetti, joka tarjoaa monipuolisuutta kompaktissa koossa. Tämä setti sisältää kaiken tarvittavan perustyökalut pieniin ja keskisuuriin korjaustehtäviin, pakattuna kestävään kangaspidikkeeseen. Weran tunnettu laatu ja käytännöllisyys näkyvät jokaisessa osassa, tekee tästä setistä luotettavan kumppanin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Innovatiivinen Zyklop Pocket kahva

Zyklop Pocket -kahva, jossa on pyörivä räikkäpää, tekee työkalusta erittäin monikäyttöisen. Se toimii sekä ruuvimeisselinä että hylsyavaimena, ja sen hienohampainen mekanismi mahdollistaa tarkan työskentelyn ahtaissakin paikoissa. Pää, joka kääntyy vapaasti, helpottaa työskentelyä hankalissakin kulmissa.

Paketti kasassa

Kangaspidike pitää työkalut järjestyksessä ja turvassa. Se on suunniteltu niin, että se mahtuu helposti työkalupakkiin, autoon tai voidaan kiinnittää vyölle. Lisäksi pussiin mahtuu myös muita pieniä työkaluja, kuten Knipex XS -jakoavainpihdit, mikä lisää setin käytännöllisyyttä.

Setti sisältää:

  • 8009 Zyklop Pocket räikkäkahva, jossa on 1/4″ ja 3/8″ päät
  • 1/4″ x 75mm jatkovarsi
  • 8mm, 10mm, 13mm hylsyt
  • PH1 ja PH2 kärjet
  • PZ1 ja PZ2 kärjet
  • 3, 4, 5, 6mm kuusiokärjet
  • Tx10, Tx15, Tx20, Tx25 Torx-kärjet

Wera 8009 Zyklop Pocket Set 2 on hyvä valinta, kun tarvitset luotettavan ja monipuolisen työkalusetin, joka on helppo ottaa mukaan. Se tarjoaa hyvän valikoiman perustyökaluja, jotka kattavat useimmat yleiset korjaustehtävät. Setti on suunniteltu kestämään käyttöä, ja sen kompakti koko varmistaa, että se on aina valmiina, kun sitä tarvitaan.

Valmistajan tuotesivu: Wera Zyklop Pocket Set 2

Lisätiedot

Paino731 g (gramma)
Mitat195 × 130 × 55 mm (millimetri)
EAN

4013288173874

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.