Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja sisältää useimmin tarvittavat ruuvitaltat kodissa, konepajalla ja vaikka mökillä pienessä kohmelossa. Pakkaus sisältää kätevän Wera 2go 4 työkaluviinin, jolla sarja kulkee vaivatta mukana ja työkalut pysyvät järjestyksessä.

Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja

86,90 sis. alv 24%

Varasto loppu

Saa ilmoitus kun tuotetta on varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05004313001 Kategoriat , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja

Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja sisältää useimmin tarvittavat ruuvitaltat kodissa, konepajalla ja vaikka mökillä pienessä kohmelossa. Pakkaus sisältää kätevän Wera 2go 4 työkaluviinin, jolla sarja kulkee vaivatta mukana ja työkalut pysyvät järjestyksessä.

Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja on pakattu Wera 2go 4 työkaluviiniin jonka voit telakoida Wera 2go 2 työkalusalkkuun tai vaikka työkaluvaunun ulkoreunaan mukana tulevan liimattavan vastakappaletarran avulla. Suorat, PH- sekä PZ- vääntimet on kärjistään lasertip-kuvioitu, joka antaa ruuvatessa lisää pitoa ja estää työkalun pois luiskahtamisen ruuvin kannasta. Kraftform kahvan monikomponenttirakenne mahdollistaa kahvasta pitävän otteen, mutta kuitenkin toisaalta antaa eväät nopeaan työskentelyyn. Take it easy -värikoodausjärjestelmän avulla löydät nopeasti oikean työkalun jo kahvaa vilkaisemalla.

Oma tuntuma:

Wera 2Go 300 ruuvitalttasarja tuntuu täyttävän juuri ne tarpeet joita itse ruuvitalttasarjalle asetan. Pieni ja tukeva työkaluviini mahtuu mukavasti kodin kaappiin ja muita työkaluja ei pieniin kodin ruuvauksiin tarvita. Työmaalle tämä sarja on mukava ottaa mukaan juuri sopivan kantokahvan ansiosta. Ruuvarin kahva sopii hyvin käteen, eikä Kraftform -muotoilu aiheuta rakkoja tai hiertymiä kuten ne kovaa muovia olevat perusruuvarit. Suosittelen!

Sisältö:

• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 10 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 15 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 20 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 25 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 30 x 115mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 334 SK 1 kpl 0,8 x 4,5 x 90mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 334 SK 1 kpl 1,2 x 7,0 x 125mm
• Wera 2go 4 työkaluviini
• Tarra

Huom! Ruuvitalttojen pituudet ilman kahvaosaa.

Valmistajan tuotesivut

Vastaava sarja VDE meisseleillä

Lisätiedot

Paino1357 g (gramma)
Mitat185 × 115 × 240 mm (millimetri)
EAN

4013288187826

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.