Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja sisältää 13 ruuvitalttaa jotka kestävät myös iskut toisin kuin tavalliset ruuvitaltat. Näillä voit ruuvata, taltata ja irroittaa tiukastikin kiinni olevat ruuvit.

Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja

108,90 sis. alv 24%

Varasto loppu

Saa ilmoitus kun tuotetta on varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05133285001 Kategoriat , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja

Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja sisältää 13 ruuvitalttaa jotka kestävät myös iskut toisin kuin tavalliset ruuvitaltat. Näillä voit ruuvata, taltata ja irroittaa tiukastikin kiinni olevat ruuvit.

Lujasti kiinni oleva, ehkä ruostunutkin kappale joka on saatava irti. Kädessäsi on ruuvimeisseli ja toisessa kädessä vasara. Asetat ruuvimeisselin kärjen irroitettavaan kohteeseen, tartut vasaraan ja lyöt ruuvitaltan kahvaan joka halkeaa tai jopa murenee iskusta pieniksi palasiksi. Tuttu tilanne? Tässä on tilanteeseen ratkaisu. Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja on kokoelma ruuvitalttoja joissa kuusikulmainen varsi kulkee koko kahvan läpi päättyen kahvaa suojaavaan iskuhattuun. Koska terä kulkee koko matkan yhtenäisenä, vasaran iskuvoima välittyy häviöttömänä suoraan aina iskun kohteeseen asti. Käteen täydellisesti istuvan Kraftform kahvan alaosan yhteyteen on integroitu kuusikantainen työkalusovitin, jolla saat tarvittaessa lisää vääntövoimaa kiintoavaimesta. Toimituksen mukana tulevat seinätelineet mahdollistavat työkalujen säilytyksen seinällä, jolloin ne ovat aina kätevästi saatavilla ilman koko työkaluvalikoiman selaamista.

Oma tuntuma:

Wera Big Pack 900 lyöntiruuvitalttasarja jota kahvansa värityksen takia kutsutaan myös tiikerisarjaksi on erittäin kestävä ruuvitalttasarja kovaankin käyttöön. Vaikka kahvan päässä on iskuhattu, se ei vaikuta millään tavalla käyttömukavuuteen, ennemminkin kahvaa on mukavampi pyörittää kämmentä vasten. Kahvan keltainen kumimainen pinta antaa todella hyvän hyvän pidon, ja kahvan alareunan työkalusovittimesta on oikeasti hyötyä kun avataan jumiutuneita pultteja. Tällaisia pitäisi kaikkien ruuvimeisseleiden olla!

Sisältö:

• Iskunkestävä ruuvitaltta 917 SPH 1 kpl PH 1 x 80 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 917 SPH 1 kpl PH 2 x 100 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 917 SPH 1 kpl PH 3 x 150 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 918 SPZ 1 kpl PZ 1 x 80 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 918 SPZ 1 kpl PZ 2 x 100 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 918 SPZ 1 kpl PZ 3 x 150 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 977 TORX 1 kpl TX 20 x 90 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 977 TORX 1 kpl TX 25 x 100 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 932 A 1 kpl 0,6 x 3,5 x 80 mm (*)
• Iskunkestävä ruuvitaltta 932 A 1 kpl 0,8 x 4,5 x 90 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 932 A 1 kpl 1 x 5,5 x 100 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 932 A 1 kpl 1,2 x 7 x 125 mm
• Iskunkestävä ruuvitaltta 932 A 1 kpl 1,6 x 9 x 150 mm
• Teline Kraftform ruuvitaltoille 2 kpl

(*) Ei kahvan läpi kulkevaa terää, iskuhattua eikä työkalusovitinta
Huom! Ruuvitalttojen pituudet ilman kahvaosaa.

Valmistajan tuotesivut

Lisätiedot

Paino2258 g (gramma)
Mitat300 × 215 × 95 mm (millimetri)
EAN

4013288187833

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.