Wera Zyklop Speed 8000 A 1/4

Wera Zyklop Speed 8000 A 1/4 Räikkä

73,90 sis. alv 24%

Varasto loppu

Saa ilmoitus kun tuotetta on varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05020103001-1-1-1 Kategoria: Avainsana:

Kuvaus

Wera Zyklop Speed 8000 A 1/4 Räikkä

Wera Zyklop 8000 B 3/8 Räikkä on taattua Weran laatua. Kääntyvä räikkäpää ja viisi lukitusasentoa takaa sen, että räikkä on kompakti lähes jokaiseen tilanteeseen. Laadukas koneisto mahdollistaa tarkan viiden asteen palautuskulman. Kuulalukitus  takaa turvallisuuden ruuvauksen aikana.

Oma tuntuma:

Jälleen kerran Wera ei petä. 8000 B 3/8 pikkuveli joka tekee saman minkä isompanakin. Eli Gripistä saa hyvän otteen ja kääntyvä räikkäpää takaavat sen, että ote ei lipsu eikä rystyset ole verillä. Räikän jokaista toimintoa pysty muuttamaan peukalolla samalla, kun pitää gripistä kiinni. Parhaimmillaan tämä on luonnollisesti Weran omien hylsyjen kanssa mutta jos vaikka setistä on juuri tämä kadonnut, niin tästä uutta kehiin.

Muita Weran räikkiä

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-zyklop-speed-8000-b-3-8-raikka/

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-zyklop-8004-c-1-2-raikka-metallivarrella/

Wera 8100 Sb 6 Zyklop Speed 3/8″ räikkäsarja

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-8100-sc-6-speed-1-2-raikkasarja/

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-8009-zyklop-pocket-set-2/

Valmistajan tuotesivu

 

Lisätiedot

Paino 168 g (gramma)
Mitat 170 × 40 × 40 mm (millimetri)
EAN

4013288121868

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.