Wera Zyklop 8004 c 1/2 Räikkä metallivarrella

Wera Zyklop 8004 c 1/2 Räikkä metallivarrella

69,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05020103001-1 Kategoria: Avainsana:

Kuvaus

Wera Zyklop 8004 c 1/2 Räikkä metallivarrella

Wera Zyklop 8004 c 1/2 on Jykevä ja kestävä räikkä taotulla täysmetallirungolla. Itse koneisto on 72 hampainen joka mahdollistaa vain 5 asteen palautuskulman. Kapean muotoilun ansiosta räikkä sopii ahtaisiinkin paikkoihin. Räikkä on luonnollisesti varustettu suunnanvaihtajalla ja hylsyn lukitustoiminnolla. Räikkään sopii ”1/2” kuulalukitteiset hylsyt

Oma tuntuma:

Jos remontti menee päin Persiitä ja on sitä luonnetta joka tuppaa paiskomaan asioita, niin tämän värkin kanssa ei pitäisi olla murhetta siitä, että työkalu menee rikki. sinänsä mihin ikinä tämä osuukin, niin se saattaakin kokea jo kovemman kohtalon. Kohtuu painava ja yksinkertainen design tekee tästä lähes tuhoutumattoman. Ainoa Heikkous minkä löysin, oli suunnanvaihtajan vipu joka oikein kovassa menossa saattaa katketa.

Muita Weran räikkiä

Wera 8100 Sb 6 Zyklop Speed 3/8″ räikkäsarja

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-8100-sc-6-speed-1-2-raikkasarja/

https://rentalgrade.fi/tuote/wera-8009-zyklop-pocket-set-2/

Valmistajan tuotesivu

 

Lisätiedot

Paino 239 g (gramma)
Mitat 210 × 50 × 27 mm (millimetri)
EAN

4013288174062

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.