Ale!

Jo perinteeksi muodostunut Wera joulukalenteri on jokaisen työkaluihmisen hartain toive. Lapsenomainen ilo palaa sydämeen tuntiessasi jälleen sen kutkuttavan jännityksen, jonka joulukalenterin luukun takana odottava yllätys aiheuttaa.

Wera Joulukalenteri 2023

Original price was: €84,90.Current price is: €64,90. sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05136607001 Kategoriat , Avainsanat: , , , , , ,

Kuvaus

Wera Joulukalenteri 2023

Jo perinteeksi muodostunut Wera joulukalenteri 2023 on jokaisen työkaluihmisen hartain toive. Lapsenomainen ilo palaa sydämeen tuntiessasi jälleen sen kutkuttavan jännityksen, jonka joulukalenterin luukun takana odottava yllätys aiheuttaa.

Saksalainen Wera valmistaa maailman himoituimmat ja parhaat vääntötyökalut. Tätä himoa tyydyttämään on jo vuodesta 2010 asti julkaistu vuosittain Wera joulukanteri, jonka jokaisesta luukusta paljastuu uusi osa työkalusettiiin. Setin teema vaihtelee vuosittain, mutta aina lopputuloksena on laadukas ja hyödyllinen kokoelma maailman parhaita työkaluja.

Hemmottele itseäsi tai työkaluja arvostavaa lähimmäistäsi joulukalenterilla joka jännittää ja ilahduttaa paatuneempaakin mörrimöykkyä.

Näitä kalentereita valmistetaan erittäin rajallinen erä vuosittain, joten pidä huolta että saat omasi!

 

Valmistaja tuotesivu https://products.wera.de/fi/new_products_autumn_winter_2023_24_christmas_items_2023_adventskalender_2023.html VAROITUS tuotesivulla paljastetaan kalenterin sisältö!

Tutustu myös muihin lahjatuotteisiimme!

Muita Wera tuotteita Wera tuotesivulla

Lisätiedot

Paino1480 g (gramma)
Mitat570 × 460 × 55 mm (millimetri)

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.