Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja on kattava lajitelma hyviä ruuvinvääntimiä. Sarjaan kuuluvilla telineillä asennat värikoodatut ruuvinvääntimet huoltoauton tai tallin seinälle niin, että niillä on jokaisella oma paikkansa.

Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja

89,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05105630001 Kategoriat , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja

Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja on kattava lajitelma hyviä ruuvinvääntimiä. Sarjaan kuuluvilla telineillä asennat värikoodatut ruuvinvääntimet huoltoauton tai tallin seinälle niin, että niillä on jokaisella oma paikkansa.

Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja sisältää kaikki ruuvitaltat joita ammattilainen työssään tarvitsee. Kraftform Plus kahvalla varustetut vääntimet takaavat ergonomisen ja miellyttävän työskentelyn ilman rakkoja tai hiertymiä. Kahvassa on yhdistettynä pehmeä sekä kova otepinta jolloin sillä pystyy työskentelemään nopeasti, mutta samalla se tarjoaa pitävää otetta silloin kun tarvitaan kovempaa vääntömomenttia. Weran muistakin työkaluista tuttu take it easy – värikoodausjärjestelmä kahvan päässä kertoo työkalun profiilin sekä koon. Ura-, PH- sekä PZ- avaimissa on lasersäteellä karhennettu lasertip-kärki, joka parantaa pitoa ruuvatessa sekä estää työkalun luiskahtamisen vaaraa, tämä saattaa estää työkalun luiskahtamisen ja säästää arvokkaan pinnan vaurioitumisen. Anti roll-off muotoilu takaa ruuvitaltan pysynisen paikallaan myös kaltevalla alustalla.

Oma tuntuma:

Wera Big Pack 300 14-osainen ruuvitalttasarja kokoaa yhteen juuri ne ruuvitaltat joilla on arvoa niin työkäytössä kuin harrastusten parissa. Seinätelineet antavat ainakin mahdollisuuden sille että työkalut olisivat omilla paikoillaan, ja värikoodaus auttaa löytämään oikean työkalun silloin kun ruuvimeisselit ovat pystyssä vaikkapa Wera 2go 4 työkaluviinissä. Hyvä sarja tarpeellisia työkaluja.

Sisältö:

• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 3 x 150mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 3 x 150mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 10 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 15 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 20 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 25 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 30 x 115mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 334 1 kpl 1,2 x 6,5 x 150mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 335 1 kpl 0,8 x 4 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 335 1 kpl 0,6 x 3,5 x 100mm
• Teline Kraftform ruuvitaltoille 2 kpl

Huom! Ruuvitalttojen pituudet ilman kahvaosaa.

Valmistajan tuotesivu

Vastaava sarja lyöntiruuvitaltoilla

Lisätiedot

Paino 1520 g (gramma)
Mitat 300 × 210 × 95 mm (millimetri)
EAN

4013288176349

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.