On olemassa sivuleikkureita ja sitten on voimasivuleikkureita. Knipex voimasivuleikkurit 250 mm antavat sinulle suuren leikkaustehon pienellä voimankäytöllä.

Knipex voimasivuleikkurit 250 mm

36,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7401250 Kategoriat , Avainsana:

Kuvaus

Knipex voimasivuleikkurit 250 mm

On olemassa sivuleikkureita ja sitten on voimasivuleikkureita. Knipex voimasivuleikkurit 250 mm antavat sinulle suuren leikkaustehon pienellä voimankäytöllä.

Knipex voimasivuleikkurit 250 mm sopivat kovaan ja jatkuvaan, toistuvaankin käyttöön esimerkiksi teollisuudessa tai rakennustyömailla. Näillä pihdeillä saat paljon leikkuuvoimaa ja koska kahvat ovat pitkät, eivät kätesi väsy pidemmissäkään leikkuusessioissa. Leikkauskapasiteetti näillä pihdeillä on pianolangan osalta 3,0 mm ja keskikovalla langalla 4,6 mm joten voimaa kyllä löytyy. Vaikka pihdit ovat kookkaat, ne ovat silti mukavat käsitellä. Ergonomisesti muotoillut kahvat istuvat hyvin käteen, ja 391 gramman painolla näitä pihtejä on kevyt käsitellä.

Oma tuntuma:

Välillä tulee puristettua pienillä sivuleikkureilla oikein hampaat irvessä ja kaksin käsin, vain koska työkalu on täysin alimitoitettu juuri siihen tarpeeseen. Knipex voimasivuleikkurit 250 mm antavat kyllä loistavan mahdollisuuden hoitaa jämäkämmätkin katkaisut höyhenenkevyesti. Kahvoista saa hyvän otteen ja puristukseen saa kyllä mukavasti voimaa, yhdelläkin kädellä. Näillä pihdeillä on mukava työskennellä, eivät nämä tosin ihan kaikkiin taskuihin mahdu mutta oiva kumppani vaikka Weran työkalusalkkuun!

 

 

 

Lisätiedot

Paino391 g (gramma)
Mitat250 mm (millimetri)
SRKV

91225-321

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.