Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm säädä nopeasti ja tartu työhön! Knipex Cobran kanssa työskentelet nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti. Mukanasi elämän eri käänteissä.

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm

36,90 sis. alv 24%

Varasto loppu

Saa ilmoitus kun tuotetta on varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8701250 Kategoria: Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm säädä nopeasti ja tartu työhön! Knipex Cobran kanssa työskentelet nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti. Mukanasi elämän eri käänteissä.

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm on työkalupakkisi riuskaotteinen yleishenkilö joka tarrautuu tilanteisiin aina yhtä lujalla otteella. Knipex Cobra on samaan aikaa tukeva ja jämäkkä, mutta kuitenkin kevyt ja solakka. On kyseessä sitten putki, mutteri, levy tai neliöprofiili niin tämä luottokaveri on aina apunasi. Säätösarana on jousilukitteinen joten säätö taatusti pysyy siinä asennossa johon olet sen asettanut. Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm yltävät syleilemään aina 50mm halkaisijaltaan olevaa putkea, tai 46mm mutteria joten näillä kyllä pötkii ja pitkälle!

Oma tuntuma:

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 250 mm on huippuvalinta jokaisen tee se itse henkilön työkalupakkiin, työautoon tai verstaaseen. Vaikka pihdit ovat riittävän suuret, ne ovat silti kevyet ja mukavat käsitellä. Karhennetut kahvat antavat mukavasti lisää pitoa verrattaessa kilpaileviin tuotteisiin, eikä leukojen hammastuksen ansiosta ole kyllä puristuspidossakaan valittamista. Noheva varastomiehemme suosittelee juuri tätä mallia kaikkeen yleistoimintaan, hän luultavasti avaa tällaisilla pihdeillä sepaluksensakin.

Vinkki!

Jos tunnet jo Cobra pihtien erinomaisuuden, ja tahdot tuntea ne aina lähelläsi Knipex jakoavainpihdit 100mm XS ovat paitsi söpöt, myös älyttömän käytännölliset aina mukana!

Lisätiedot

Paino357 g (gramma)
Mitat250 mm (millimetri)
SRKV

91225-304

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.