Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm ovat paikallaan suurten ongelmien kanssa työskennellessä. Cobra-sarjan XL-malli tuo avun sinulle kun tarvitaan pitävää otetta ja nopeaa toimintaa ongelman ratkaisuun.

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm

73,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8701400 Kategoria: Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm ovat paikallaan suurten ongelmien kanssa työskennellessä. Cobra-sarjan XL-malli tuo avun sinulle kun tarvitaan pitävää otetta ja nopeaa toimintaa ongelman ratkaisuun.

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm on Cobra-sarjan toiseksi suurin malli. Tämän pihtimallin leuat pureutuvat ongelman ytimeen aina 90 millimetriin asti ja ote pitää. Pihdin kahvaosassa on karhennettu pinta joka takaa otteen pitävyyden ja antaa lisää tehoa puristukseen ja vääntöön. Pihtien saranatappi on jousikuormitettu, joka varmistaa oikean leukojen säädön jossain 27:ssä mahdollisessa asennossa. Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm:n leuoissa vaanivat monivaiheisen kovetusprosessin karkaisemat hampaat, jotka odottavat malttamattomina että pääsevät tarttumaan kohteeseen. On aivan sama mitä näillä teet, käännät, kiristät, pyörität, voit aina olla varma siitä että otteesi pitää.

Oma tuntuma:

Knipex siirtoleukapihdit Cobra 400 mm on järeä papukaijapihti Knipexiltä. Pitkät kahvat mahdollistavat kovan vääntömomentin, ja kahvojen pinnoite tuntuu antavan luotettavan pidon kovemmassakin rähinässä. Pihtien saranatapin kautta toimiva säätö on luotettavan ja jämäkän tuntuinen, tämä ei helpolla lipeä pultin kannasta. Yli kilon paino kielii vahvasta rungosta olematta silti liian raskas sujuvaan työskentelyyn, tätä pystyy vielä pitämään kädessä. Pihtien leuat ovat jykevät. Tässä oikeasti tietää miksi näitä kutsutaan papukaijoiksi. Leukojen hammastus jatkuu aina leuan ääripäästä toiseen ja aivan leukojen kärjessä on hampaiden koko pienempi, tämä mahdollistaa tarkempaa työskentelyä pienien osien kanssa. Hyvät, luotettavat ja kestävät pihdit sinulle joka mahdollisesti tarvitset työssäsi lisää voimaa ja vipuvartta.

Lisätiedot

Paino1236 g (gramma)
Mitat400 mm (millimetri)
SRKV

91225-307

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.