Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit ovat Knipexin lahja tarpeensa tuntevalle ja laatua arvostavalle sähköalan ammattilaiselle. Näihin pihteihin on sisällytetty monta erilaista toimintoa, joten nämä korvaavat useammat pakkisi pihdit ja siten myös säästävät tilaa.

Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit

74,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1396200T Kategoriat , Avainsanat: , ,

Kuvaus

Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit

Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit ovat Knipexin lahja tarpeensa tuntevalle ja laatua arvostavalle sähköalan ammattilaiselle. Näihin pihteihin on sisällytetty monta erilaista toimintoa, joten nämä korvaavat useammat pakkisi pihdit ja siten myös säästävät tilaa.

Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit ovat nimensä mukaisesti oikeat monikäyttöpihdit. Näillä pihdeillä työskentelet sujuvasti tilanteissa joissa et joko pysty kantamaan useaa eri työkalua mukanasi, tai työkalun vaihto kesken työn on hankalaa, esimerkiksi asennustöissä linkkimastossa. Lähdetään esittelyssä liikkeelle aivan terävimmästä kärjestä: Aivan pihtien kärjissä on sileä tartuntapinta jolla tartut yksittäisiin säikeisiin ilman että ne vaurioituvat. Varsinaisilla tartuntapinnoilla nappaat otteen sekä pyöreästä, että lattamaisesta materiaalista. Tartuntaleukojen ulkoreuna on terävähkö, tällä pyöristät läpiviennit sekä siloitat leikatut muoviputkien suuaukot. Kahvoja kohti edetessä seuraavana vuorossa on toiminto päätehylsyjen puristukseen (0,5-2,5mm²). Kuorintaterillä hoituvat helposti johtojen kuorinnat kahdella eri vaihtoehdolla, 0,7-1,5mm² sekä 2,5mm². Seuraavana terien järjestyksessä on kaapelileikkuri. Tämä sormenkatkoja kykenee painimaan jopa halkaisijaltaan 15 mm olevan kupari- tai alumiinijohtimen kanssa. Pihdit avautuvat jousiavusteisesti ja ovat lukittavissa niin, että niitä pystyy käyttämään leikkurit suljettuina, tästä on hyötyä kun työskennellään vain pihtien kärkiosalla. Kahvat ovat eristetyt ja niissä on integroitu kiinnityssilmukka joka on omiaan juuri korkeissa paikoissa työskennellessä.

Oma tuntuma:

Knipex VDE TT-asentajan monikäyttöpihdit ovat mukavat pitää kädessä. Kahvojen materiaali on miellyttävän tuntuinen ja ote ei juuri lipsu. Pihtien lukitussalpa lisää käyttömukavuutta, pihdit pysyvät paremmin otteessa, itse käyttäisin salpaa auki vain silloin kun tarvitaan leikkuriosaa tai suurta pihtien avaumaa. Pihtien pitkät kärjet antavat tälle mallille lisäarvoa silloin kun pitää yltää kauemmas. Saranaosa on viimeistelty eikä pihtien liikkeessä ole huomattavissa minkäänlaista väljyyttä. Oikein napakat pihdit. Ymmärrän hyvin jos muutkin kuin sähköasentajat näitä haluavat käyttää.

Lisätiedot

Mitat200 mm (millimetri)
SRKV

91225-331

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.