Jakoavainpihti on loistava työkalu ihmiselle, jonka pitää olla valmiina kaikkeen, mutta kaikkea ei voi kantaa mukana. Sileät leuat tarttuvat mutteriin, mutteivat pilaa kromausta esimerkiksi kylpyhuonekalusteista.

 

Knipex jakoavainpihdit 180mm

68,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8605180 Kategoriat , Avainsanat: , , , , ,

Kuvaus

Knipex jakoavainpihdit 180mm

Jakoavainpihti on loistava työkalu ihmiselle, jonka pitää olla valmiina kaikkeen, mutta kaikkea ei voi kantaa mukana. Sileät leuat tarttuvat mutteriin, mutteivat pilaa kromausta esimerkiksi kylpyhuonekalusteista. 0-40mm aina mukana!

Knipex jakoavainpihdit 180mm tai sileäleukaiset siirtoleukapihdit ovat aidoista käytännön tarpeista syntyneet työkalut ammattilaisille, joiden pitää olla valmiina kaikkeen. Sileät leuat liikkuvat tarkasti yhdensuuntaisina kuten jakoavaimessa, mutta väkivahva mekanismi lisää leukoihin kunnollisen puristuksen, joka estää leukoja lipsumasta mutterista. Täysin portaattomasti säätyvät leuat mahdollistavat tarttumisen myös muihin kohteisiin, kuten nuppeihin ja hana-karoihin hellävaraisesti, mutta tiukasti.

Valmistajan tuotesivu https://www.knipex.com/products/pipe-wrenches-and-water-pump-pliers/pliers-wrenches-pliers-and-a-wrench-in-a-single-tool/pliers-wrenchespliers-and-wrench-single-tool/8605180

Oma tuntuma:

Jakoavainpihti on oivallinen ratkaisu kun pitää olla valmiina kaikkeen, mutta työkalupakki on ratketa liitoksistaan. Yksillä pihdeillä pystyy käsittelemään mutterit 0-40mm, joten ainakin harvinaisemmat kiintoavaimet voi jättää pois kuormasta. Knipexin kaksikomponenttikahvoista saa tukevan ja mukavan otteen ja leukojen puristusvoima on vähintäänkin riittävä vipuvarteen suhteutettuna. Vaikka sileät leuat tuntuvat aluksi oudolta siirtoleukapihdissä nopeassakin kokeilussa huomasi niiden toimivan oivallisesti, koska leuat liikkuvat saksalaisen tarkasti yhdensuuntaisina ja tarraavat kiinni paremmin kuin tavallinen jakoavain.

Tietenkään pihdit eivät korvaa kunnollista kiintoavainta kuten Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja, mutta täydentävät ja auttavat epätäydellisessä maailmassa.

Lisätiedot

Paino260 g (gramma)
Mitat180 × 50 × 20 mm (millimetri)
SRKV

91225-302

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.