Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja sisältää 14 erillistä suojaeristettyä vaihtoterää sekä kaksi vääntökahvaa joista toisessa on napista kytkeytyvä turbotoiminto.

Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja

167,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05057484001 Kategoriat , Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja

Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja sisältää 14 erillistä suojaeristettyä vaihtoterää sekä kaksi vääntökahvaa joista toisessa on napista kytkeytyvä turbotoiminto. Kraftform Kompakt VDE sarjat testataan IEC 60900 standardin mukaan yksittäin 10000 voltissa, jolla voidaan taata turvallinen työskentely kun suurin sallittu jännite on 1000 volttia.

Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja on apunasi silloin kun ruuvin kierre on pitkä kuin koronakaranteeni. Wera 827 T Kraftform turbo ruuvitalttakahva omaa kahvansa sisällä tarvittaessa päälle kytkettävän planeettavaihteiston joka lisää merkittävästi työskentelynopeutta erityisesti konekierteillä, enimmäisvääntömomentti 14 Nm. Vaihteiston saat kytkettyä napista pois, jolloin saat väännettyä suuremmalla momentilla sekä tarkkuutta lopulliseen kiristämiseen. Vaihteisto on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Mikä parasta, vaihteisto toimii ilman akkua joten työskentelet nopeasti missä tahansa ja milloin tahansa.

VDE ruuvitalttasarja käsittää toki myös tavallisen ruuvinväänninkahvan jolla hoituvat ruuvaukset ahtaammissakin paikoissa. Sarjan kattava kärkivalikoima takaa sen, että oikea kärki on aina menossa mukana. Tämäkin sarja on myös Wera 2go 2 yhteensopiva, joten voit napata sen työpisteeltäsi mukaan ja telakoida sen kätevästi Wera 2go 2 työkalusalkun kylkeen.

Oma tuntuma:

Wera Kk Turbo i 1 16-osainen VDE ruuvitalttasarja on pakattu kätevään kangaskoteloon. Kotelo on Wera 2go yhteensopiva, joten voit telakoida sen valikoimastamme löytyvään Wera 2go 2 työkalusalkkuun. Kotelon päällä on kuvattuna VDE-ruuvitalttakahva, jolloin löydät oikean työkalusarjan helposti itse koteloa avaamatta. Kun sarjan avaa, kiinnittää huomion ensiksi juuri tuohon sarja erikoistyökaluun, ”turbokahvaan”. Ruuvauskärjet ovat nätissä järjestyksessä selkeästi merkattuna, ja käännettävän välilehden alla on kärkiä lisää, kaikki omilla paikoillaan. Kraftform-turbo-ruuvitalttakahva on melko jykevän kokoinen, pituutta kärki kiinnitettynä kokonaisuudella on noin 225mm, tällä kiertää kyllä vauhdilla.

Sarjan voi myös sujauttaa vyölle jolloin se kulkee vaivatta mukana. Jokaisen Electric-tool Rebelin pakkohankinta omaan Wera kokonaisuuteen.

Korjaamopäällikkömme valinta arjen askareisiin.

Sisältö

• Kraftform Turbo 827 T i VDE 1 kpl 9 x 125 mm
• Kraftform ruuvitalttakahva 817 VDE 1 kpl 9 x 102 mm
• Vaihtoterä VDE KK 62 iS 1 kpl PH 1 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 62 iS 1 kpl PH 2 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ 1 kpl PZ 1 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ 1 kpl PZ 2 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ/S 1 kpl PZ/S 1 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 65 iS PZ/S 1 kpl PZ/S 2 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 i TORX 1 kpl TX 10 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 15 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 20 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 67 iS TORX 1 kpl TX 25 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 i 1 kpl 0,4 x 2,5 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS 1 kpl 0,6 x 3,5 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS 1 kpl 0,8 x 4 x 154 mm
• Vaihtoterä VDE KK 60 iS 1 kpl 1 x 5,5 x 154 mm
• Tarra K70 1 kpl 70 x 50 mm

Valmistajan tuotesivu

Ruuvitalttasarja tavalliseen käyttöön (ei VDE)

Lisätiedot

Paino 803 g (gramma)
Mitat 210 × 132 × 82 mm (millimetri)
EAN

4013288217721

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.