Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja on ammattikäyttöön suunniteltu sarja joka sisältää neljä yleisintä avainkokoa 10, 13, 17 ja 19mm. Sarjan avaimissa on Weran tapaan tuttu Take it easy-värikoodausjärjestelmä sekä Wera 2go järjestelmään yhteensopiva kotelo.

Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja

104,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05073290001 Kategoriat , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja

Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja on ammattikäyttöön suunniteltu sarja joka sisältää neljä yleisintä avainkokoa 10, 13, 17 ja 19mm. Sarjan avaimissa on Weran tapaan tuttu Take it easy-värikoodausjärjestelmä sekä Wera 2go järjestelmään yhteensopiva kotelo.

Wera Joker Set 4-osainen räikkälenkkisarja on enemmän kuin pelkät neljä kiintolenkkiavainta. Kiintoavaimen päätä ei ole taivutettu toiselle sivulle vaan se on suora, eikä sinun tällöin tarvitse käännellä avainta työskennellessäsi. Kiintoavaimen pitotoiminnon avulla saat vietyä pultin tai mutterin suoraan käyttöpaikkaan ahtaissakin oloissa. Kiintoavaimessa oleva päätyvastus antaa mahdollisuuden painaa tai nostaa pulttia kierteelle, eikä avaimen luiskahtamista tarvitse pelätä. Kaksinkertainen kuusikulmainen geometria yhdessä vaihdettavan karkaistun metallilevyn kanssa antavat kiintoavaimelle erittäin lujan pidon myös suuremmilla vääntömomenteilla työskenneltäessä. Lenkkipuolella on myös panostettu pieneen tilantarpeeseen ja mukavaan käyttöön, räikän 80 hampaan hammastus takaa pienen palautuskulman. Räikässä ei ole vaurioille altista suunnanvaihtoa, vaan suunnanvaihto toteutuu avainta kääntämällä. Take it easy värikoodausjärjestelmä helpottaa oikean kokoisen työkalun löytämistä, ja myös tämän sarjan voit kiinnittää seinälle tai ottaa mukaan vaikka Wera 2go laukun ulkoreunaan.

Oma tuntuma:

Kun ensimmäisen kerran nostin tämän räikkälenkkisarjan pois paketista, tuli mieleen että perustyökaluakin näemmä voidaan kehittää monin eri tavoin. Monet kerrat olen kiristänyt tai avannut esimerkiksi 10mm mutteria niin ahtaassa paikassa että ainoastaan kiintoavaimen kärki pitää mutterista kiinni, ja sekin yleensä luiskahtaa niin että vähintään yksi rystynen on verillä. Joker-avaimen kiintoavainpäässä oleva metallilevy pitää hampaillaan huolta siitä ettei luiskahdusta pääse tapahtumaan. Räikkäavainpää on mukavan pieni jolloin se mahtuu pieniinkin tiloihin ja avaimissa on kiitettävästi pituutta verrattuna ”normaaleihin” kiintolenkkiavaimiin.
Oikein hyvä sarja jossa juuri ne avaimet joita tarvitaan!

Sisältö:

• Joker 6000 räikkälenkkiavain 1 kpl 10 x 159mm
• Joker 6000 räikkälenkkiavain 1 kpl 13 x 177mm
• Joker 6000 räikkälenkkiavain 1 kpl 17 x 224mm
• Joker 6000 räikkälenkkiavain 1 kpl 19 x 246mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 896 g (gramma)
Mitat 305 × 95 × 55 mm (millimetri)
EAN

4013288184320

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.