Wera KK 28 B 7-osainen ruuvitalttasarja on näppärä työkalu joka kulkee vaivatta mukana vyökotelona toimivassa säilytystaskussa.

Wera KK 28 B 7-osainen ruuvitalttasarja

48,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05134491001 Kategoriat , , Avainsanat: ,

Kuvaus

Wera KK 28 B 7-osainen ruuvitalttasarja

Wera KK 28 B 7-osainen ruuvitalttasarja on näppärä työkalu joka kulkee vaivatta mukana vyökotelona toimivassa säilytystaskussa. Tässä sarjassa on kahvasta ulos tuleva bajonettiterä jolla säädät ruuvinvääntimen pituutta tarpeen mukaan. Bajonettiterä pysyy tukevasti paikallaan lukitusrenkaan avulla. Tarvittaessa voit myös irroittaa Bajonettiterän Kraftform kahvaosasta, jolloin se on käytettävissä esimerkiksi akkuruuvinvääntimen kanssa. Lisäksi kahvan perässä olevasta napista painamalla vääntimen kahvan kuori liukuu taakse paljastaen bits-makasiinin. Kahvan sisällä olevassa makasiinissa kulkee mukana kuusi erilaista ruuvauskärkeä. Tämäkin sarja on yhteensopiva Wera 2go 2 työkalusalkun kanssa, ja sen voit kiinnittää kotelossa olevan tarran avulla 2go 2 salkun ulkopintaan.

Oma tuntuma:

Wera KK 28 B  on pakattu pieneen koteloon jota voi kyllä kutsua vyökoteloksi. Kotelo on helposti avattavissa mutta silti se pysyy myös hyvin jämptisti suljettuna. Kraftform Kompakt kahva istuu hyvin käteen. Kahvassa on musta liukkaampi osa, jolla saa lisää ruuvausnopeutta, kun taas vihreät osat ovat kumimaiset ja tarjoavat paremman pidon kun tarvitaan kovempaa vääntöä. Bajonettikärki tulee jousen avulla esiin lukitusrengasta painamalla ja makasiinista on nopeasti otettavissa tarvittava kärki ilman että koko kärkilajitelma putoaa lattialle. Ketterä työkalu joka kulkee pienessä tilassa.

Sisältö:

• KK ruuvitalttakahva 821/1 1 kpl 8 x 144mm
• Ruuvauskärki 851/1 Z PH 1 kpl PH 1 x 25
• Ruuvauskärki 851/1 Z PH 1 kpl PH 2 x 25
• Ruuvauskärki 855/1 Z PZ 1 kpl PZ 1 x 25
• Ruuvauskärki 855/1 Z PZ 1 kpl PZ 2 x 25
• Ruuvauskärki 800/1 Z 1 kpl 1 x 5,5 x 25
• Ruuvauskärki 800/1 Z 1 kpl 1,2 x 6,5 x 25
• Tarra 1 kpl 70×50 mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 259 g (gramma)
Mitat 170 × 80 × 55 mm (millimetri)
EAN

4013288096289

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.