Ledlenser P18R Work käsivalaisin on oikea valinta kun tarvitset tehokasta hakuvaloa ja monipuolista valokeilaa.

Ledlenser P18R Work käsivalaisin

239,00 sis. alv 24%

Varasto loppu

Saa ilmoitus kun tuotetta on varastossa

Kuvaus

Ledlenser P18R Work käsivalaisin

P18R Work käsivalaisin on oikea valinta sinulle silloin kun tarvitaan raakaa ja rehtiä valotehoa, päivänvaloon verrattavaa kirkkautta vaikka keskelle yötä.

Kumisilla kehyksillä suojatut päät antavat valaisimelle suojaa iskuilta, sekä estävät valaisinta pyörähtämästä tasaiselle pinnalle laskettaessa. Irrotettava ja helposti puhdistettava linssinsuojus ottaa vastaan optiikkaan kohdistuvat rasitukset.

Valaisimessa on Flicker Free ominaisuus jonka ansiosta se on turvallinen käyttää esimerkiksi nopeasti pyörivien laitteiden läheisyydessä, koska valaisimen valo ei vääristä niiden liikettä. Edistynyt AFS tarkennusjärjestelmä taas mahdollistaa saumattoman vaihdon lähivalosta terävästi kohdennetuksi kaukovaloksi.

Toimitukseen sisältyvän USB-latausjohdon magneettilatauspää on helppokäyttöinen ja toimintavarma. Samalla latausjohdolla lataat kätevästi myös muut Work-sarjan valaisimet.

Pituutta tuotteella on vain 183mm, jonka puolesta tämä kulkee mukavasti veneessä, hansikaslokerossa, työkoneessa eli missä vain valoa mukanasi tarvitset.

Tekniset tiedot:

Valoteho: 4500 ( boost ) / 2600 / 1000 / 30 lm
Paloajat:           –              /  2,5   /   4,5   / 70 h
Akku: Li-ion 3000 mAh 11,1V
Latausaika: 330 min
Paino: 669 g ( sis. akku )
Pituus: 183 mm
IP54
AFS –valokeilan säätö
Magneettilataus

Maahantuojan tuotesivu: https://www.nordictrail.fi/p18r_work_c56

Lisätiedot

Paino669 g (gramma)
Mitat145 × 100 × 210 mm (millimetri)
EAN

4058205020725

Valovirta/lumen

4500

Brand

Ledlenser

Ledlenserit ovat antaneet valoa suomalaisten harrastuksiin ja työhön luotettavasti jo vuosien ajan.Mahtava valikoima kattaa vaihtoehdot tasku- ja otsalampuista aina työvaloihin ja retkeilijän lyhtyihin saakka. Valovoimaa kotiin, harrastuksiin ja vaativaan ammattikäyttöön! Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Huippumallien valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin. Jopa 7 vuoden takuu tekee Ledlenseristä luotettavan valinnan, jokaiseen valaisutarpeeseen.Jotta Ledlenserisi palvelisi sinua mahdollisimman pitkään, on niille saatavana laaja valikoima lisävarusteita ja varaosia. Tietenkin myös akut ja laturit sekä vyökotelot ovat saatavilla myös erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.