Wera 2Go 2 työkalusalkku, liian hyvä vain sisäpuoliseen kuljetukseen. Wera 2Go 2 työkalusalkku on tilaihme myös ulkoapäin.

(1 tuotearvio)

Wera 2Go 2 työkalusalkku

139,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05004351001 Kategoria:

Kuvaus

Wera 2Go 2 työkalusalkku

Wera 2Go 2 työkalusalkku, liian hyvä vain sisäpuoliseen kuljetukseen. Wera 2Go 2 työkalusalkku on tilaihme myös ulkoapäin.

Tämä työkalusalkku on jokaisen liikkuvan asentajan Wera-tukikohta. Salkkuun mahtuu reilusti työkaluja sisälle, iso salkku on jaettu kahteen eri lokeroon joista toiseen on upotettu kompakti ja pois nostettava Wera 2go 4 työkaluviini. Tässä työkaluviinissä taas on tarrakiinnitteinen väliseinä jolla saat muodostettua kassiin viisi eri osastoa, täysin tarpeidesi mukaan. Varsinaisessa salkussa taas on puoliksi avattava etuseinä, joka helpottaa oikean työkalun löytämistä. Salkkua voit kantaa kahdella tavalla, olalla tai kädessä, molemmat hihnat tietysti kuuluvat pakkauksen sisältöön. Ulkopuolella on se lisätila jota ei muilla ole: Laukun sivuilla ja etureunassa on tarrapintaa johon voit telakoida juuri ne Wera 2Go yhteensopivat työkalusarjat joita juuri tiettyyn työkeikkaan tarvitset. Laukun takaosan tarroilla pystyt kiinnittämään laukun vaikka huoltoauton työkaluseinään liimattuun tarran vastakappaleeseen.

Oma tuntuma:

Weran työkalusalkku on järjellä mietitty laukku. Itselleni tuli tästä ensimmäisen mieleen 8-bittisen Nintendon vuokraversion kuljetuslaukku johon oli kiinnitetty tuo ikoninen pelikonsoli. Laukku on todella tukeva, pysyy hyvin pystyssä ja kangas kestää varmasti kovempaakin käyttöä. Sisällä oleva, pois nostettava Wera 2go 4 työkaluviini antaa laukulle lisäarvoa pieniä työkaluja, nippusiteitä ym. kuljetettaessa. On tämä kaikin puolin mukava, ja tietysti kevyt kantaa koska kannat mukanasi vain ne työkalut jotka keikallasi tarvitset.

Sisältö:

• Wera 2go työkalusalkku 1 kpl 355x330x115mm
• Wera 2go 4 työkaluviini 1 kpl 105x165x165mm
• Wera 2go 6 olkahihna 1 kpl 1470x38mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino2440 g (gramma)
Mitat370 × 345 × 140 mm (millimetri)
EAN

4013288188335

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

1 arvio tuotteelle Wera 2Go 2 työkalusalkku

  1. Arto (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava tuote, erinomainen käytettävyys

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.