Wera 7os ruuvimeisselisarja Suomi Edition sisältää seitsemän ruuvitalttaa, pullonavaajan sekä seinätelineen. Kodin tai mökin perussetti!

Wera 7os ruuvimeisselisarja Suomi Edition

26,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05140001001 Kategoriat ,

Kuvaus

Wera 7os ruuvimeisselisarja Suomi Edition

Wera 7os ruuvimeisselisarja Suomi Edition sisältää seitsemän ruuvitalttaa, pullonavaajan sekä seinätelineen. Tätä sarjaa on saatavilla vain rajoitettu erä joten toimi nopeasti!

Wera ruuvimeisselisarja Suomi Edition on Suomen väreihin puettu ruuvitalttalajitelma. Ruuvitaltoissa on muistakin Weran ruuvitaltoista tuttu Kraftform-monikomponenttikahva joka mahdollistaa kahvasta pitävän otteen, mutta kuitenkin toisaalta antaa eväät nopeaan työskentelyyn. Bonuksena sarjassa on jo ikoniseksi muodostunut Wera-pullonavaaja. Ruuvitaltoille on tietysti mukana seinäteline jonka ansiosta työkalut pysyvät omilla paikoillaan, on tämä sarja sitten tallin seinällä tai kodin siivouskaapissa. Suorat, PH- sekä PZ- vääntimet on kärjistään lasertip-kuvioitu, joka antaa ruuvatessa lisää pitoa ja estää työkalun pois luiskahtamisen ruuvin kannasta. Ruuvitaltan kahvan päästä erotat helposti ruuvauskärjen profiilin sekä koon.

Oma tuntuma:

Wera 7os ruuvimeisselisarja Suomi Edition on jokaisen Tool Rebelin pakkohankinta. Suomen väreihin teetettyä sarjaa on vain tämä erä saatavilla, eikä jatkoa ole näkyvissä. Olkoon kahva minkä värinen tahansa, laatu pysyy kuitenkin taattuna Werana. Pullonavaajasta lisäpisteet, niitähän ei irtomyyntinä saa vaan ne tulevat erikoissarjojen mukana. Saksalaista laatutavaraa sinivalkoisissa väreissä!

Sisältö:

• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 350 PH 1 kpl PH 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 1 x 80mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 355 PZ 1 kpl PZ 2 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 20 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 367 TORX 1 kpl TX 25 x 100mm
• Kraftform Plus ruuvitaltta 335 1 kpl 0,8 x 4,0 x 100mm

Lisätiedot

Paino750 g (gramma)
Mitat285 × 205 × 55 mm (millimetri)
EAN

4013288214591

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.