Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja, räikkä sekä vasara yhdessä paketissa. Wera Koloss on se työkalu jota olet aina tarvinnut etkä ole vain tiennyt että se on oikeasti olemassa. Räikkä jota saat todella käyttää vasarana!

Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja

169,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05133862001 Kategoriat , Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja

Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja, räikkä sekä vasara yhdessä paketissa. Wera Koloss on se työkalu jota olet aina tarvinnut etkä ole vain tiennyt että se on oikeasti olemassa. Räikkä jota saat todella käyttää vasarana!

Onko tuttu tilanne: Asennat tai irroitat osaa joka on lujasti kiinni. Tarvitset vasaraa mutta sitä ei ole lähellä helposti saatavilla, tartut räikkään ja käytät sitä vasarana. Ei näin, Kolossin avulla sinun ei tarvitse vaihtaa työkalua kesken työn.

Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja on juuri se setti joka yhdistää sekä vasaran että räikän, vieläpä jatkovarrella. Voimaa vaativat pultinkannat aukeavat kun kiinnität räikkään jatkovarren jota voit kuormittaa jopa 600 newtonmetrin väännöllä, Kolossin kokonaispituus jatkovarren kanssa huimat 635mm. Vasarapää on muottitaottu, mukana tulee lyöntipinnan kumisuoja joka suojaa kohteita jotka eivät kestä kovia iskuja. Räikän vääntiö on läpipainettava eikä erillistä suunnanvaihtokytkintä ole, tällä varmistetaan räikän iskunkesto myös suunnanvaihtimen osalta. Iskujen ajaksi vääntiö painetaan puoleenväliin, jolloin se on suojassa kolhuilta. Mukana tulee kätevä vyökotelo jossa on kuljetustasku myös lisävarusteena saatavalle, valikoimastammekin löytyvälle räikän perään kiinnitettävälle tuurnalle jota voit käyttää kohdistamiseen. Tätä sarjaa suosivat niin telineasentajat kuin kaivinkoneurakoitsijatkin.

Oma tuntuma:

Wera Koloss 1/2″ räikkäsarja on mielenkiintoinen setti. Jo pakettia avatessa huomaa että nyt puhutaan raskaan sarjan työkalusta joka ei pienistä hätkähdä. Räikän paino kertoo jotain kestävyydestä, tätä voi oikeasti käyttää vasarana muuhunkin kuin jalkalistojen kiinnitykseen. Jatkovarsi on helppo kiinnittää ja se todella antaa lisäarvoa jo muuten mainiolle tuotteelle. Ainoa haittapuoli on, että jatkovarrelle ei ole omaa paikkaa vyökoteloa käytettäessä. Muutoin tätä tätä kokonaisuutta ei juuri voi moittia!

Sisältö:

• Räikkäväännin 8002 C 1 kpl 1/2”x341mm
• Zyklop Hybrid -jatkovarsi 8797 C 1 kpl 341mm
• Koloss suojakumi 8782 C 1 kpl 2x50mm
• Lukitustapin avain 8000 E 1 kpl 40,5mm
• Vyökotelo 8000 HLF 1 kpl 175x75mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino1755 g (gramma)
Mitat365 × 135 × 62 mm (millimetri)
EAN

4013288144683

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.