Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1 kuuluu jokaisen Tool Rebelin tallin seinälle. Sarja sisältää viisi yleisimmin käytettyä kiintolenkkiavainta sekä kätevän säilytyskotelon.

Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1

59,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05020230001 Kategoriat , , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1

Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1 kuuluu jokaisen Tool Rebelin tallin seinälle. Sarja sisältää viisi yleisimmin käytettyä kiintolenkkiavainta sekä kätevän säilytyskotelon.

Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1 on työkalusarja jonka avaimet sopivat hyvin myös ahtaisiin paikkoihin. Joker 6003 avaimen kiintoavainpää on 7,5 asteen kulmassa, ja avaimen kaksinkertaisen kuusiogeometrian ansiosta tartuntapisteiden määrä on saatu tuplattua. Pystyt siis tarttumaan pultista tai mutterista 15 asteen välein. Tämän kätevän kitageometrian avulla pystyt toimimaan merkittävästi paremmin myös ahtaissa tiloissa. Kun avainta kääntää ympäri, löydät aina sopivan tartuntapisteen. Lenkkiavainpää on taivutettu 15 asteen kulmaan, lenkkipää on hyvin ohut mutta samalla vahva ja tukeva. Kraftform-muotoiltu kahva antaa avaimeen hyvän pitotuntuman ja take it easy-värikoodausjärjestelmän ansiosta löydät oikean avaimen vain värikoodauksen perusteella. Wera kiintolenkkisarja 6003 Joker 5 Set 1 on Wera 2go järjestelmään yhteensopiva, joten se on helppo ottaa mukaan huoltoauton seinältä ja telakoida Wera 2go 2 työkalusalkkuun.

Oma tuntuma:

Ensimmäisen kerran nähtyäni tämän sarjan, oli päällimmäinen ajatukseni ”jaa, kiintolenkkisarjat ovat kaikki samanlaisia”. Ei se nyt ihan niin ollut. Ensinnäkin kotelo joka kätkee sisäänsä useimmin tarvittavat viisi kiintolenkkiavainta; kotelo on kestävää kangasta, samalla joustava ja notkea mutta kuitenkin vahva. Avaimet ovat todella kätevän kokoisessa kiintoavaimella merkityssä käärössä, pysyvät hyvin paikallaan ja kotelon voi lisäksi ripustaa roikkumaan vaikka tallin seinälle. Avaimissa on tuttu muotoilu joka tarjoaa hyvin pitoa myös silloin kun kädet ovat rasvassa kesken asennustyön. Take it easy värikoodausjärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa oikean työkalun valintaa etenkin kun useampi työkalusarja on Weraa.

Parasta avaimissa on kuitenkin sen tartuntapisteiden määrä. Avainta kääntämällä saa ahtaissa tiloissa aina vähän paremman otteen ja lopulta mutteri tai pultti on avattu. Hyvä hinta-laatusuhde!

Sisältö

• Wera kiintoavain Joker 6003 1 kpl 8 x 115 mm
• Wera kiintoavain Joker 6003 1 kpl 10 x 125 mm
• Wera kiintoavain Joker 6003 1 kpl 13 x 160 mm
• Wera kiintoavain Joker 6003 1 kpl 17 x 190 mm
• Wera kiintoavain Joker 6003 1 kpl 19 x 230 mm
• Tarra K120 1 kpl 70 x 50 mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 663 g (gramma)
Mitat 295 × 105 × 40 mm (millimetri)
EAN

4013288217516

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.