Bits-kärjet yleiskäyttöön

Bits-kärjet yleiskäyttöön eli tuttavallisemmin ruuvauskärki on aina työmailla kulkeva, sen raskaan työn raataja. Nämä sitkeäksi karkaistut puurtajat löytyvät valikoimastamme kahden tai kymmenen kappaleen pakkauksessa aina tarpeesi mukaan.

Wera bits kärki yleiskäyttöön

4,9013,90 sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoriat , Avainsanat: , ,

Kuvaus

Bits-kärjet yleiskäyttöön

Bits-kärjet yleiskäyttöön eli tuttavallisemmin ruuvauskärki on aina työmailla kulkeva, sen raskaan työn raataja. Nämä sitkeäksi karkaistut puurtajat löytyvät valikoimastamme kahden tai kymmenen kappaleen pakkauksessa aina tarpeesi mukaan.

Oletko ikinä ruuvatessasi harmitellut huonoja kärkiä? Usein sitä väljää ruuvauskärkeä käytetään viimeiseen asti, ja lopulta vielä ruuvataan vähän vinossa ruuvin kantaan nähden jotta saataisiin vielä se yksi ruuvi ruuvattua loppuun asti. Jossain vaiheessa tulee viimeinen pisara ja se kulunut ja pyöreäksi ruuvattu kärki pilaa sekä ruuvin kannan että päiväsi.

Ei enää!

Kun mukanasi on varalla Weran Bits-kärjet yleiskäyttöön, päiväsi eivät pääty loppuun ajetun ruosteisen kärjen takia. Nämä reippaat ja vankkumattomat ahertajat tekevät päivässä paljon töitä joten näiden laatuun kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota. Valikoimastamme löydät myös iskuruuvinvääntimelle soveltuvat Impactor-ruuvauskärjet, siis oikea kärki oikeaan koneeseen.

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Kärkiprofiili

Tx10, Tx15, Tx20, Tx25, Tx25, Tx30, Tx40

Pituus

25mm, 50mm, 89mm

Kpl/rs

1kpl, 2kpl

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Saatat myös pitää...

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.