Wera 967 SL/9 Torx L-avainsarja on laadukas avainsarja TORX-ruuveille. Sarja sisältää useimmin tarvittavat koot käyttäjäystävällisessä ja hyvin kulutusta kestävässä pidikkeessä.

Wera 967 SL/9 Torx L-avainsarja

39,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05024179001 Kategoriat , Avainsanat: , ,

Kuvaus

Wera 967 SL/9 Torx L-avainsarja

Wera 967 SL/9 Torx L-avainsarja on laadukas avainsarja TORX-ruuveille. Sarja sisältää useimmin tarvittavat koot käyttäjäystävällisessä ja hyvin kulutusta kestävässä pidikkeessä.

Wera 967 SL/9 Torx L-avainsarja sisältää 9 L-mallista Torx-avainta joissa jokaisessa on Weran take it easy värikoodaus. Take it easy värikoodausjärjestelmä auttaa ja nopeuttaa oikean työkalun valintaa. Avaimet on varustettu pitotoiminnolla: Avaimen TORX-profiili on kartiomainen, ja se aiheuttaa avaimen ja ruuvin välille korkean kosketuspaineen jolloin ruuvi pysyy tukevasti kiinni avaimessa. Avaimissa on BlackLaser käsittely joka takaa korkean korroosiosuojan ja pitkän käyttöiän.

Oma tuntuma:

Torx L-avainsarja on näppärän kokoinen, jopa taskussa kulkeva sarja. Avainten pidike on kumimaista materiaalia, joten se pysyy paikallaan kaltevillakin tasoilla. Värikoodaus on erittäin hyvin havaittavissa, ja avaimet pysyvät tukevasti pidikkeessä paikoillaan. Melko usein näissä taitettavissa pidikkeissä ei ”sarana” kestä käyttöä mutta tämän sarjan pidike tuntuu joustavan melko hyvin, joten uskoisin että tässä setissä ei tuota vikaa ole. Kätevä paketti hyviä työkaluja.

Sisältö:

• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 8 x 76 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 9 x 79 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 10 x 85 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 15 x 90 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 20 x 96 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 25 x 104 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 27 x 112 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 30 x 122 mm
• L-avain 967 SL TORX HF 1 kpl TX 40 x 132 mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 248 g (gramma)
Mitat 139 × 72 × 25 mm (millimetri)
EAN

4013288029133

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.