Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta yhdistää sekä Rapidaptor-kärjenpitimen että Kraftform-ergonomisen kahvan.

Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta

83,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05057480001 Kategoria:

Kuvaus

Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta

Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta yhdistää sekä Rapidaptor-kärjenpitimen että Kraftform-ergonomisen kahvan. 826 T mahdollistaa ruuvausnopeuden nelinkertaistamisen erityisesti konekierteisillä ruuveilla.

Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta rientää apuun kun tuskailet ruuvaustyön hitauden kanssa. Moni työkalua käyttävä henkilö toivoisi jonkinlaista helpotusta esimerkiksi pitkää koneruuvia kiinni kiertäessä. Turbo ruuvitaltta omaa kahvansa sisällä tarvittaessa päälle kytkettävän planeettavaihteiston joka lisää merkittävästi työskentelynopeutta erityisesti konekierteillä, enimmäisvääntömomentti 14 Nm. Vaihteiston saat kytkettyä napista pois, jolloin saat väännettyä suuremmalla momentilla sekä tarkkuutta lopulliseen kiristämiseen. Vaihteisto on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Mikä parasta, vaihteisto toimii ilman akkua joten työskentelet nopeasti missä tahansa ja milloin tahansa.

Turbo ruuvitaltta on varustettu rapidaptor bits-pitimellä joka tekee kärjen vaihdosta helppoa ja sujuvaa. Rapidaptor-teknologia mahdollistaa kärjenpitimen mukavan ja vaivattoman käytön vain yhdellä kädellä. Kärki myös lukittuu automaattisesti ja vaivattomasti. Pyörivä otepinta helpottaa ohjausta ruuvauksen aikana.

Oma tuntuma:

Turbo ruuvitaltta on kuin susi lampaan vaatteissa. Kraftform muotoiltu kahvaosa vaikuttaa alkuun normaalilta ruuvinvääntimen kahvalta johon vain saa vaihdettua mieleisen kärjen. Kahvan todellinen luonne paljastuu kun kahvan päästä painetaan vaihteisto päälle: yhdellä kahvanpyöräytyksellä kärki pyörii neljä kierrosta. Testasin kahvaa itse sekä kone- että puukierteisellä ruuvilla. Ei tätä turhaan tarjota nimenomaan konekierteille sopivaksi: puuruuvilla ruuvattaessa vaihteiston vastus käy liian suureksi, vaihteiston poiskytkennällä siis puuruuvit auki ja kiinni. Koneruuvit sitten pyörivätkin nopeaan tahtiin ja homma hoituu. Rapidaptor-pidin on oma suosikkini ja sellaisena myös pysyy, kärjen vaihto on todella kivutonta. Hyvä kahva, erityisesti niille jotka työskentelevät paljon koneruuvien kanssa.

Sisältö:

• Wera 826 T Kraftform Turbo ruuvitaltta 1 kpl 1/4” x 146 mm

Valmistajan tuotesivu

Valmis työkalusarja Turbo-kahvalla

Lisätiedot

Paino230 g (gramma)
Mitat150 × 60 × 45 mm (millimetri)
EAN

4013288214614

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta.Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla.Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi.Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä.Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa.Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Saatat myös pitää...

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.