Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2″ räikkäsarja on 13-osainen räikkäsarja jonka mullistavassa räikässä on jatkovarsi kovaakin voimaa vaativaan vääntöön. Laadukas ja kestävä räikkä ½” vääntiöllä yhdistettynä kestävillä ja pitotoiminnolla varustetuilla hylsyillä pitävät myös ammattilaisen suun hymyssä ja työskentelyn mielekkäänä.

Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2″ räikkäsarja

229,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05004090001 Kategoriat , , Avainsanat: , , ,

Kuvaus

Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2 räikkäsarja

Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2″ räikkäsarja on 13-osainen räikkäsarja jonka mullistavassa räikässä on jatkovarsi kovaakin voimaa vaativaan vääntöön. Laadukas ja kestävä räikkä ½” vääntiöllä yhdistettynä kestävillä ja pitotoiminnolla varustetuilla hylsyillä pitävät myös ammattilaisen suun hymyssä ja työskentelyn mielekkäänä.

Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2″ räikkäsarja tarjoaa ratkaisun siihen tilanteeseen jossa tavallisella räikällä ei saa tarpeeksi voimaa jumiutuneen pultin avaamiseen: haetaan pidempi jatkovarsi ja kaksi tai kolme työhenkilöä vääntämään. Yleensä tällöin saa vahvimmankin räikän rikki, eihän niitä ole tehty käytettäväksi jatkovarren kanssa. Mutta tämän sarjan räikkää saat luvalla vääntää jatkovarrella ja se tulee vieläpä sarjan mukana!!

Tämä räikkäsarja ei yllätä pelkästään vääntöä kestävällä räikällään, vaan siinä on kuin kirsikkana kakun päällä myös pitotoiminnolla varustetut hylsyt. Pitotoiminnon avulla mutteri tai ruuvi oikeasti pysyy hylsyssä kiinni, ja tällöin sinun ei tarvitse manata hylsystä putoavaa pulttia kun asennat osaa paikalleen. Hylsyissä tietysti ”take it easy”-värikoodaus kokojen mukaan.

Kangaskotelon takana olevalla tarranauhalla voit kiinnittää sarjan vaikka pajan tai huoltoauton työkaluseinälle ja toki myös Wera 2go 2-työkalulaukkuun joka myös löytyy valikoimastamme.

Oma tuntuma:

Wera 8006 Sc 1 Hybrid 1/2″ räikkäsarja on pakattu tukevaan kangaskoteloon jonka pinnassa on Zyklop-räikän kuva kertomassa mistä sarjasta on kyse. Kotelo pysyy hyvin ryhdissään ja työkalut istuvat sinne jämptisti viemättä hukkatilaa. Zyklop 8006 C räikkä on kestävän ja jämäkän oloinen, ainakin itse tunnen suurta houkutusta käyttää räikkää jatkuvasti jatkovarren kanssa kun se kerrankin on saatavilla, ja vieläpä istuu todella hyvin räikän varteen kiinni, oikea kahden käden räikkä 😊. Jatkovarressa on riittävän laaja pyörivä otepinta joka nopeuttaa työskentelyä, ja varren päässä oleva uritus tarjoaa hyvin pitoa myös öljyisille sormille. Hylsyt irtoavat kotelosta kiertämällä 1/8 kierrosta vastapäivään ja pysyvät muuten kyllä tukevasti kiinni kotelossaan. Hylsyissä oleva pitotoiminto on loistava! Olen monesti yrittänyt saada pulttia tai mutteria epätoivoiseen paikkaan ja aina se mutteri putoaa tai menee vinoon, ei enää! Tämä nopeuttaa ja helpottaa aivan varmasti monen ajoneuvoharrastajan arkea!

Sisältö:

• Räikkäväännin 8006 C 1 kpl 1×1/2”x281mm
• Zyklop Hybrid -jatkovarsi 8797 C 1 kpl 271mm
• Zyklop-jatkokappale 8794 LC 1 kpl 1/2″x250mm
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 10 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 11 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 12 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 13 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 14 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 15 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 16 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 17 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 18 x 37
• Hylsy 8790 HMC HF 1 kpl 19 x 37
• Kiinnitystarra K240 1kpl 240x50mm

Valmistajan tuotesivu

Lisätiedot

Paino 2624 g (gramma)
Mitat 325 × 150 × 75 mm (millimetri)
EAN

4013288164407

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.