Wera Joker 6004 XS Itsesäätyvä kiintoavain 7-10mm

Wera Joker 6004 XS Itsesäätyvä kiintoavain

33,90 sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05020099001 Kategoria: Avainsanat: ,

Kuvaus

Wera Joker 6004 XS Itsesäätyvä kiintoavain

Wera Joker 6004 XS itsesäätyvä kiintoavain todella tarttuu töihin. Avaimessa on automaattinen koon säätö joka parantaa pitoa ja vähentää luskahtamisen riskiä. Sopii jokaiselle Tool Rebelille, niin metrisille kuin tuumaisille pulteille ja muttereille.

Kiintoavaimilta ei yleensä vaadita muuta kuin kestävyyttä ja oikeaa kokoa. Usein kuitenkin tulee arvioitua pultin koko väärin ja taas saa könytä vaikka auton alta takaisin työkalupakille hakemaan sitä oikeaa kokoa tai sitten koitetaan nitkuttaa sillä yhden koon liian suurella avaimella pulttia auki kun ei jaksa taas kömpiä pois kohteesta, onko tuttu tunne? Wera Joker itsesäätyvä kiintoavain hoitaa tämänkin tilanteen toisin. Tämä mullistava uutuus mukautuu automaattisesti eri ruuvikokoihin, on kyseessä sitten millinen tai metrinen. Avaimen vipuvarren avulla tapahtuva säätö mahdollistaa hyvän tartunnan sekä nopean työskentelyn ilman että rikot edes rystysiäsi. Joker 6004 avaimen leuat liukuvat portaattomasti ja räikkätoiminto mahdollistaa nopean ja sujuvan ruuvauksen ilman mutterista irroittamista. Nyt mietit että papukaijapihdit hoitavat saman homman, tässä kiintoavaimessa on vain yksi kahva eli vie yhden kahvan verran vähemmän tilaa verrattuna pihteihin. Wera Joker itsesäätyvä kiintoavain sopii moneen eri paikkaan, saat avaimet meiltä valintasi mukaan yksittäin tai valmiina 6004 Joker 4 Set 1 sarjana.

Oma tuntuma:

Wera Joker 6004 XS itsesäätyvä kiintoavain on työkalupakin todellinen tilansäästäjä. Avaimen kahva toistaa Kraftform-geometriaa ja kahvasta saa pitävän otteen. Alkuun tuotetta hypistellessä tulee tunne että taas on vain keksitty joku uusi laite ihan turhan takia mutta eipäs pidä paikkaansa, puristusvoima joka vivulla saadaan aikaiseksi on huikea! Olen testannut näitä useampaakin eri kokoa, ja voin todeta että eivät nämä kyllä helpolla luiskahda vähän pyöristyneestäkään kannasta. Avaimen asetus mutterin kantaan on lapsellisen helppoa ja ei muuta kuin vääntämään. Nämä pitää ehdottomasti olla oman pajan seinällä valmiina toimintaan, mukaan tietysti avaimet 6004 Joker 4 Set 1 sarjana, Wera 2go yhteensopivana tottakai!

Saatavat avainkoot:

Wera 6004 Xs 7-10 mm (1/4”-3/8”)
Wera 6004 S 10-13 mm (7/16”-1/2”)
Wera 6004 M 13-16 mm (1/2”-5/8”)
Wera 6004 L 16-19 mm (5/8”-3/4”)
Wera 6004 XXL 24-32 mm (15/16”-1 1/4”)

Valmistajan tuotesivu

Valmis työkalusetti itsesäätyviä kiintoavaimia

Lisätiedot

Paino 75 g (gramma)
Mitat 140 × 50 × 27 mm (millimetri)
EAN

4013288216908

Brand

Wera

Wera Werkzeuge GmbH

Wera Tools on Saksalainen vuodesta 1936 toiminut työkaluvalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat maailman parhaat “vääntötyökalut”. Ruuvimeisselit, kärkisarjat, kiintoavaimet ja hylsysarjat. Maailman parhaat työkalut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin kuin muut. Wera ei tyydy tekemään samanlaisia työkaluja kun muutkin, vaan innovoi rohkeasti uutta ja toimivampaa työkalua tinkimättä laadusta ja kestävästä rakenteesta. Toimintatapa ja tuotteiden filosofia kiteytyvät sloganiin “Be a tool Rebel”. Rebel (lat. kapinallinen) ei tyydy olemassaoleviin ratkaisuihin, vaan etsii väsymättä uusia, parempia tapoja ratkaista ongelmia ja tehdä työstä sujuvampaa ja hauskempaa.

Tuotesarjat

Weran valmistamissa ruuvimeisseleissä yhdistyy erinomaisesti käteen istuva ja pitävän otteen antava kahva ja täsmällisesti ruuvin kantaan istuva kärkiprofiili. Meisseleitä on saatavissa lähes kaikilla yleisillä kärkiprofiileilla. Wera valmistaa ruuvimeisseleitä ja poikkeuksellisen laadukkaita bitsejä paitsi eri profiileilla myös eri materiaaleilla. Jos työskentelet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen osien kanssa kannattaa käyttää myös ruostumattomasta materiaalista valmistettuja kärkiä, jolloin kärjestä irtoava metalli ei hapetu ja työn jälki jää viimeistellyksi. Zyklop on ainutlaatuinen räikkäavainsarja, joka mahdollistaa työskentelyn helpommin ja nopeammin hankalissakin paikoissa. Zyklop speed räikän nivelöidyn pään ansiosta voit tilanteen ja tarvittavan voiman mukaisesti vaihtaa työtapaa ruuvaamisen ja vipuvarren välillä. Joker kiintoavaimet osoittavat että perinteisessä työkalussa on vielä kosolti parannettavaa. Ainutlaatuinen itsesäätyvä Joker kiintoavain säästää kallisarvoista tilaa työkalupakissa. Valikoimasta löytyy myös useisiin eri käyttötarkoituksiin valmiita työkalupakkauksia käytännöllisessä kangaskotelossa, jossa kaikki tarvittavat työkalut kulkevat mukanasi vaivattomasti ja ovat helposti käytettävissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.