Leatherman Crater C33T taittoveitsi kiteyttää oleellisimman huomaamattomasti taskussa tai vyölenkillä kulkevaan muotoon.

Leatherman Crater C33T taittoveitsi

57,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 860211N Kategoriat , Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Leatherman Crater C33T taittoveitsi

Leatherman Crater C33T taittoveitsi yhdistää pienen kokoon sekä hyvän käyttömukavuuden. Leatherman Crater C33T sisältää myös risti- sekä tasapääruuvimeisselit, jolloin ne löytyvät taskustasi kun niille on tarvetta. Veitsessä on vyöklipsi ja integroitu esiin käännettävä karabiinihaka jotka helpottavat kuljetusta. Veitsen kaikki toiminnot ovat otettavissa esiin yhdellä kädellä, ja siksi se on erittäin mukava käyttää päivittäisissä askareissa.

Leatherman Crater C33T veitsi on myös myymäläpäällikkömme valinnut ja todennut hyvin soveltuvaksi päivittäiseen työkäyttöön!

Tekniset tiedot / ominaisuudet

• Suorateräinen veitsi
• Ristipäämeisseli
• 1/4″ meisseli
• Karabiinihaka
• Pullonavaaja
• Taskuklipsi

Pituus suljettuna 10cm
Terän pituus 6,6cm
Paino 90g

Maahantuojan tuotesivu: https://www.nordictrail.fi/c33t-veitsi

Lisätiedot

Paino90 g (gramma)
Mitat100 × 32 × 19 mm (millimetri)
EAN

037447396564

Brand

Leatherman

Leatherman valmisti ensimmäiset monitoimityökalut vuonna 1983 kehittäen kokonaan uuden työkalumallin jota lukuisat yrittävät kopioida vaihtelevalla menestyksellä. Alkuperäinen valmistaja on säilyttänyt asemansa ylivoimaisesti tunnetuimpana ja suosituimpana pitkälti tinkimättömän laatunsa ansiosta. Jokainen Leatherman on mallista riippumatta huolella suunniteltu, valmistettu ja viimeistelty ja sen tuntee välittömästi pidellessään työkalua kädessään. Vakuutena laadusta valmistaja myöntää 25 vuoden takuun materiaali ja valmistusvirheille.Tänäpäivänä Leatherman mallisto  kattaa paljon muutakin kuin ikonisen pihtimallin. Omaan valikoimaamme olemme poimineet parhaat palat laajasta mallistosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.