Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm saat säädettyä nopeasti, kahvoista puristus riittää. Nämä pihdit soveltuvat niin vasen- kuin oikeakätisille henkilöille.

Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm

51,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8501250 Kategoria: Avainsanat: , , , ,

Kuvaus

Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm

Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm saat säädettyä nopeasti, kahvoista puristus riittää. Nämä pihdit soveltuvat niin vasen- kuin oikeakätisille henkilöille.

Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm eivät juuri käyttöohjetta kaipaa: Vie kohteeseen ja purista kahvoista. Nämä helppokäyttöiset ja moneen käyttöön sopivat pihdit ovat ”papukaijapihtien” aatelia. Kädensijoissa on liukumaton muovipinnoite, joka takaa pitävän otteen kahvoista. Ainutlaatuinen puristussuoja estää käsivammojen syntymisen, mikäli työkalu pääsee kuitenkin luiskahtamaan. Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm sisältävät automaattisen säädön josta on erityisesti hyötyä silloin, kun työskennellään useaa eri kokoa olevien kappaleiden kanssa. Tämä automaattisäätö nopeuttaa työskentelyä huomattavasti kun et joudu erikseen säätämään leukojen väliä. Automaattisen säädön ansiosta pihti soveltuu oivallisesti sekä vasen- että oikekätisille henkilöille.

Oma tuntuma:

Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm on kuvattavissa sanoin helppo, luotettava, turvallinen, vahva ja tehokas. Pihdit ovat todella mukavat käyttää ja ne oikeasti säätyvät itsestään. Kädensijoissa on selkäosassa karhennus joka antaa lisää pitoa öljyisillekin käsille ja puristussuoja on kaivattu ominaisuus tällaiseen pihtimalliin: Useamman kerran ainakin itse olen työskennellyt huonolaatuisilla papukaijapihdeillä, puristanut kahvoja lujasti ja satuttanut sormeni kun kierrettävä kappale on livennyt pihdeistä ja sormet ovat pihtien välissä, ei hyvä. Yleisesti ottaen Knipex siirtoleukapihdit SmartGrip 250 mm on se malli papukaijapihdeistä jonka valitsisin omaan työkalukokoelmaan mikäli olisi mahdollista valita kaikkien hyvien joukosta vain yksi malli. Tämä on ehkä jopa liian hyvä!

Lisätiedot

Paino370 g (gramma)
Mitat250 mm (millimetri)
SRKV

91225-305

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.