Knipex pulttisakset lovetulla leualla on työmaiden supermies varustettuna lujalla purennalla. Pultti, naula, niitti tai mikä tahansa, näillä kyllä katkeaa aina 5,2 mm asti.

Knipex pulttisakset lovetulla leualla 200 mm

49,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7131200 Kategoriat , Avainsanat: ,

Kuvaus

Knipex pulttisakset lovetulla leualla

Knipex pulttisakset lovetulla leualla on työmaiden supermies varustettuna lujalla purennalla. Pultti, naula, niitti tai mikä tahansa, näillä kyllä katkeaa aina 5,2 mm asti.

Pieni työkalu jossa on valtava voima, ne ovat Knipex pulttisakset lovetulla leualla. Tämä työkalu on luottovehje kaikkien itseään arvostavien työhenkilöiden pakkiin. Työkalun mitat ovat 200 x 46 x16 mm ja paino vain 330 grammaa, joten tämä kulkee mukavasti vaikka riipputaskussa tai miksi ei Wera 2go 2 työkalusalkusta, joka myös löytyy Rentalgraden valikoimasta. Knipex pulttisakset lovetulla leualla sisältää myös tartuntapinnat joilla on hyvä tarttua esimerkiksi kaapeleihin ja terän lovetulla osalla taas otat pyöreät kappaleet mukavasti pihtien halaukseen.

Oma tuntuma:

Knipex pulttisakset lovetulla leualla on juuri oikean kokoinen: mahtuu hyvin käteen mutta on silti kompakti ja yltää myös hankaliin paikkoihin. Muovipinnoitetuista kahvoista saa pitävän otteen, kahvojen muotoilu on hyvä. Tartuntapinta kahvojen välissä sopii myös puristamiseen, tämä tartuntapinta ei ole ehkä parhaalla mahdollisella paikalla, mutta pitää muistaa että nämä ovat leikkurit ja sen tehtävän kyllä täyttävät hienosti. Leikkureissa on voimaa, en uskaltanut sormea kokeilla mutta ainakin 4mm ruuvi napsahti helposti poikki. Ei näihin kyllä aikuisen miehen sormi onneksi edes mahdu, joten mafiamiehille tämä ei ole se oikea työkalu, muille kyllä!

Lisätiedot

Paino352 g (gramma)
Mitat200 mm (millimetri)
SRKV

91225-325

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.