Knipex mutteripihdit 250mm soveltuvat sekä tuumaisille että metrisille muttereille ja pulteille. Näillä pihdeillä korvaat jakoavaimet ja avaat myös jo pyöristyneet pultit.

Knipex mutteripihdit 250mm

36,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8741250 Kategoria: Avainsana:

Kuvaus

Knipex mutteripihdit 250mm

Knipex mutteripihdit 250mm soveltuvat sekä tuumaisille että metrisille muttereille ja pulteille. Näillä pihdeillä korvaat jakoavaimet ja avaat myös jo pyöristyneet pultit.

Perinteinen jakoavain on hyvä työkalu, on pultti metrinen tai tuumainen niin aina sopii. Jakoavaimen säätö on hankalaa, ei pysy paikallaan ja ote lipsuu. Ota silloin avuksesi Knipex mutteripihdit 250mm, joilla työ sujuu helpommin, mukavammin ja turvallisemmin. Nämä pihdit on tehty nimenomaan muttereille sekä pulteille, ja siihen käyttöön nämä ovatkin enemmän kuin omiaan. Tartu karhennettuihin muovipintaisiin kahvoihin, vie pihti mutterin päälle, liu`uta alempi leuka kiinni mutteriin ja purista, varmasti pitää! Jousikuormitteinen saranatappi pitää huolen siitä että ote ei lipeä, ja saat avaimen säädettyä aina sopivaksi 10-32mm välillä. Pihdit toimivat räikkämäisesti, joten työskentelysi on helppoa sekä nopeaa.

 

Oma tuntuma:

Kun sain ensimmäisen kerran käteen Knipex mutteripihdit 250mm, oli päällimmäinen ajatus että papukaijapihdit ajavat saman asian. Kun tutkin ja hypistelin näitä enemmän, pitää todeta että nämä ovat omaa luokkaansa juuri muttereiden ja pulttien avaamiseen. Perus siirtoleukapihdit ovat hyvät moneen paikkaan mutta pieni hammastus ei pidä jos pultti on lujasti kiinni. Nämä pihdit eivät tartu mutteriin hampaillaan vaan koko leukojen alueella, tällä on saatu aikaan mahtava pito! Oivallinen jakoavaimen korvaaja jokaisen asentajan pakkiin!

 

Lisätiedot

Paino350 g (gramma)
Mitat250 mm (millimetri)
SRKV

91225-309

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.