Knipex asentajan monikäyttöpihdit ovat työpaikan moniosaajat jotka pelastavat sinut monesta tukalasta tilanteesta. Näillä pihdeillä velat muuttuvat saataviksi!

(1 tuotearvio)

Knipex asentajan monikäyttöpihdit

62,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 139220 Kategoriat , Avainsanat: , ,

Kuvaus

Knipex asentajan monikäyttöpihdit

Knipex asentajan monikäyttöpihdit ovat työpaikan moniosaajat jotka pelastavat sinut monesta tukalasta tilanteesta. Näillä pihdeillä velat muuttuvat saataviksi!

Knipex asentajan monikäyttöpihdit ovat nimensä mukaisesti oikeat monikäyttöpihdit. Näillä pihdeillä työskentelet sujuvasti tilanteissa joissa et joko pysty kantamaan useaa eri työkalua mukanasi, tai työkalun vaihto kesken työn on hankalaa. Lähdetään esittelyssä liikkeelle aivan terävimmästä kärjestä: Aivan pihtien kärjissä on samettisen sileä tartuntapinta jolla tartut yksittäisiin säikeisiin hennosti, ilman että ne vaurioituvat. Varsinaisilla tartuntapinnoilla nappaat otteen sekä pyöreästä, että lattamaisesta materiaalista. Tartuntaleukojen ulkoreuna on terävähkö, tällä pyöristät läpiviennit sekä siloitat leikatut muoviputkien suuaukot. Kahvoja kohti edetessä seuraavana vuorossa on toiminto päätehylsyjen puristukseen (0,5-2,5mm²). Kuorintaterillä hoituvat helposti johtojen kuorinnat kahdella eri vaihtoehdolla, 0,7-1,5mm² sekä 2,5mm². Seuraavana terien järjestyksessä on kaapelileikkuri. Tämä nakkihakkuri kykenee painimaan jopa halkaisijaltaan 15 mm olevan kupari- tai alumiinijohtimen kanssa. Pihdit avautuvat jousiavusteisesti ja ovat lukittavissa niin, että niitä pystyy käyttämään leikkurit suljettuina, tästä on hyötyä etenkin silloin kun työskennellään vain pihtien kärkiosalla.

Oma tuntuma:

Knipex asentajan monikäyttöpihdit ovat vankan tuntuiset pihdit moneen eri käyttökohteeseen. Kahvojen sininen osio antaa hyvän pidon kun taas punainen osio mahdollistaa pihtien liu`uttamisen kädessä. Pihtien salpaa pystyy käyttämään sekä oikealla- että vasemmalla kädellä. Terien monimuotoisuudesta pisteet, näillä pystyy hoitamaan työkeikat ilman että ottaa koko pihtiarsenaalia mukaan työpisteeltä. Kärkiosan pituus on kiitettävä, pihdit ovat kapeat ja näillä on hyvä ulottuma. Erittäin tukevat ja monikäyttöiset pihdit, jos saisi valita työhön vain yhdet pihdit niin ne olisivat tässä.

 

 

 

Lisätiedot

Mitat200 mm (millimetri)

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

1 arvio tuotteelle Knipex asentajan monikäyttöpihdit

  1. Tuukka (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvin käteen istuva ja monipuolinen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.