Laadukkaat Knipex abikopihdit 2-komponenttisilla kädensijoilla 0,75 mm² – 6 mm² eristetyille johtimille. Näissä pihdeissä yhdistyvät laatu sekä käytön mukavuus.

Knipex abikopihdit

27,90 sis. alv 24%

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9721215B Kategoria: Avainsanat: , ,

Kuvaus

Knipex abikopihdit

Laadukkaat Knipex abikopihdit 2-komponenttisilla kädensijoilla 0,75 mm² – 6 mm² eristetyille johtimille. Näissä pihdeissä yhdistyvät laatu sekä käytön mukavuus.

Knipex abikopihdit soveltuvat hyvin erilaisiin johtotehtäviin. Näillä pihdeillä katkaiset kätevästi M2,6 – M3 – M3,5 – M4 ja M5 kupari- sekä messinkiruuvit. Pihdit ovat tavanomaista paksumpaa, erikoisterästä olevaa materiaalia, joten nämä eivät ihan pienestä säikähdä. Kaapelin leikkuu sekä kuorinta onnistuu saranatapin ja kahvojen välissä olevien terien avustuksella, pihtien jämäkkä rakenne takaa sen, että terät pysyvät vastakkain ja voit keskittyä kuorintaan kahvojen vääntelyn sijaan.  Pihtien kärjillä puristat johtoliittimet vaivatta, muotoillut puristusterät takaavat sinulle pitävät liitokset.

Oma tuntuma:

Knipex abikopihdit poikkeavat muista vastaavista pihdeistä heti ensituntumalta sillä, että nämä ovat tukevat ja jämäkät eivätkä mistään pellinpalasta tehdyt rimpulat. Itselläni on varaston kaapissa juuri ne kirotut, vetelät abikopihtien irvikuvat, ja voin sanoa että sinne ne saavat myös jäädä. Näillä pihdeillä on kyllä melkoinen ero niihin verrattuna, nämä pitäisi saada kyllä abikosarjojen vakiovarusteeksi. Teristä löytyvät tutut toiminnot joista juuri jämäkkä habitus tekee käyttämisen arvoiset. Kahvat ovat pitävät, ja niiden paksuudesta johtuen näillä voi oikeasti jopa puristaa liittimiä. Suosittelen vahvasti teille jotka tämän tyyppisiä pihtejä työssänne tarvitsette!

Lisätiedot

Mitat215 mm (millimetri)
SRKV

91225-333

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.