Knipex 160 mm kärkipihdit, joita kutsutaan myös nimellä radiopihdit ovat soveltuvat hivenen hienovaraisempiin työtehtäviin, joissa tarkkuutta tarvitaan. Pitkien ja kapenevien leukojensa ansiosta näillä yltää ahtaampiinkin paikkoihin.

Knipex 160 mm kärkipihdit

24,90 sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2502160 Kategoria: Avainsanat: ,

Kuvaus

Knipex 160 mm kärkipihdit, joita kutsutaan myös nimellä radiopihdit ovat soveltuvat hivenen hienovaraisempiin työtehtäviin, joissa tarkkuutta tarvitaan. Pitkien ja kapenevien leukojensa ansiosta näillä yltää ahtaampiinkin paikkoihin.

Knipex 160 mm kärkipihdit ovat omiaan silloin kun tilaa ja aikaa on vähän mutta työ on tehtävä. Edellä kuvatun kaltaisessa tilanteessa nämä kovaksi karkaistut supersankarit kiitävät avuksesi ja pelastavat, jos eivät neitoa hädästä niin ainakin työpäiväsi. Monikomponenttiset kädensijat antavat pitävän ja varman otteen pihdeistä. Tarkasti työstetty välyksetön sarana takaa pihtien tasaisen käytön ja leikkuuterillä katkot kätevästi johdot sekä rautalangat (terien kovuus noin 61 HRC). Itse pihtiosa on leuoiltaan pyöreä, pitkä ja kärkeä kohti kapeneva. Leukojen hammastus pitkältä matkalta antaa käsiteltävästä kappaleesta pitävän otteen.

Oma tuntuma:

Knipex 160 mm kärkipihdit ovat tuttua Knipexin laatua. Monikomponenttisten kahvojen sininen osa tarjoaa parempaa pitoa, ja punainen osio taas antaa pihtien käsittelyyn vaivattomuutta silloin kun työskennellään pienemmillä voimilla. Kahvojen muotoilu mahdollistaa pihdeistä tarttumisen usealla eri otteella. Saranan osalta minkäänlaista välystä ei ole havaittavissa ja pihdit aukeavat sekä sulkeutuvat vaivatta. Leikkuuterät ovat hyvä lisä pihteihin, ei tarvitse aina vaihtaa työkalua kesken työskentelyn. Pitkillä kärjillä yltää hyvin myös ahtaassa ympäristössä. Välyksetön sarana saa kiitosta erityisesti pihtien kärjillä työskenneltäessä, kärjet eivät liiku sivusuunnassa toisiinsa nähden. Kelpo pihdit jokaisen pakkiin.

Lisätiedot

Paino166 g (gramma)
Mitat160 mm (millimetri)
SRKV

91225-342

Brand

Knipex

Knipex on perinteinen saksalainen työkaluvalmistaja, joka on tunnettu erinomaisista pihdeistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saattaisit pitää myös näistä:

Hei!
Kirjaudu sisään

Kirjaudu tilillesi

Ota yhteyttä!

Heräsikö kysyttävää tuotteista Olisitko kaivannut jotain lisää? Ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle.